Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΣ: Χωρίς άγχος κόντρα στον ΠΑΟΚ


Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε το 2010, σε ότι αφορά το πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ομάδα επικράτησε της Δόξας Δράμας και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, κάτι που σημαίνει ότι στην επανέναρξη της Football League, o "Αγιαξ" της Ηπείρου θα πάει "καβαλάρης" στην Καισαριανή για το ματς με τον Εθνικό Αστέρα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Η εμφάνιση του ΠΑΣ ήταν ικανοποιητική απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο.
Χωρίς άγχος κόντρα στον ΠΑΟΚ
Πλέον το μυαλό όλων έχει στραφεί στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15:30). Ο ΠΑΣ γνωρίζει ότι το έργο του σαφώς και δεν είναι εύκολο για την πρόκριση, ωστόσο θα αγωνιστεί  με οδηγό το περσινό ματς όπου είχε αποκλείσει τους Θεσσαλονικείς για τον ίδιο θεσμό. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να απολαύσουν το εν λόγω παιχνίδι απέναντι σε έναν σύλλογο που αγωνίζεται στην Super League. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μιχάλης Βοσκάκης του συνδέσμου Ρεθύμνου.
Η σημερινή προπόνηση- Πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα
Στο αγωνιστικό μέρος, πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Αύριο η ομάδα το πρωί θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, ενώ το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Ηλίας Κώτσιος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την θλάση που υπέστη και υπολογίζεται ότι με το νέο έτος θα είναι και πάλι έτοιμος να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες.  Τέλος, σήμερα το απόγευμα ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και υπαλληλικό προσωπικό θα πληρωθούν μισθούς, ενοίκια και δώρο Χριστουγέννων, ενώ οι παίκτες θα εισπράξουν και το πριμ από την πρόκριση επί του Εργοτέλη στο Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου