Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Η ΠΑΕ Καλλιθέα εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία: Nα επικρατήσει ισονομία


Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της αναμέτρησης της Κυριακής (19/12) απέναντι στα Τρίκαλα, εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τη διαιτησία που αντιμετώπισε στον σημερινό αγώνα με τα Τρίκαλα. Είναι ο 8ος αγώνας σε 15 συνολικά, στον οποίo η ομάδα μας έχει αντιμετωπίσει εχθρική διαιτησία και απορία πλέον όλων στην Καλλιθέα είναι εάν η εξέλιξη του πρωταθλήματος έχει προαποφασισθεί και εμείς είμαστε οι ενοχλητικοί της Football League. Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε άλλες διαιτησίες που φέρνουν το ποδόσφαιρο μας δεκαετίες πίσω ενώ καλούμε τις αρχές να λάβουν αποφάσεις εδώ και τώρα.
Σε ότι αφορά το ματς με τα Τρίκαλα, υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος με κύριο υπαίτιο τον βοηθό διαιτητή, ο οποίος αδίκησε κατάφωρα την Καλλιθέα, σε δύο φάσεις:
-Στο πρώτο ημίχρονο ο εν λόγω βοηθός υπέδειξε στον διαιτητή «πέναλτι» που ανακάλυψε σε μία ανύποπτη φάση με την μπάλα να κατευθύνεται άουτ.
-Στο δεύτερο ημίχρονο και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ακύρωσε ως οφσάιντ πεντακάθαρο γκολ του ποδοσφαιριστή μας Μαρουκάκη, ο οποίος καλυπτόταν αρκετά μέτρα από τους αμυντικούς των Τρικάλων.
Λυπούμαστε για το επίπεδο της διαιτησίας και δηλώνουμε ότι θα δώσουμε αγώνα για να προστατευθεί η ομάδα μας και να επικρατήσει η ισονομία στα ελληνικά γήπεδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου