Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Σκούφαλης: "Περίμενα πιο δυνατό το πρωτάθλημα"


Ο έμπειρος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και στην Σόφη Κουλούρη, μιλάει για την ομάδα του, το πρωτάθλημα της Football League αλλά και για την ζωή του στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πορεία του, στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, τα όνειρα του και τις επιθυμίες του αλλά και στο πρωτάθλημα της Super League.

1)Τα Γιάννενα είναι μια πόλη που ζει για το ποδόσφαιρο.Πως το βιώνεις αυτό;
απ. Σίγουρα το ζω κάθε μέρα και περισσότερο. Αγαπάνε την ομάδα τους οι Γιαννιώτες αλλά και το ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις σε μια ομάδα που συμβαίνουν όλα αυτά είναι πραγματικά πολύ ωραίο το συναίσθημα.
2)Είναι ομάδα Super League τα Γιάννενα και είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι βρίσκονται στη Football League;
απ. Ναι,έτσι θεωρώ. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα, έχει τα προσόντα, τα κίνητρα αλλά και τους οπαδούς της ώστε να ανέβει κατηγορία.
3)Ποιο από τα όνειρα σου εκπληρώθηκε μέχρι τώρα; Ποιο νομίζεις ότι μπορεί να εκπληρωθεί;
απ. Το όνειρο μου στην ουσία το έχω πραγματοποιήσει. Παίζω ποδόσφαιρο. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Μακάρι να έχω υγεία να συνεχίσω για αρκετά χρόνια αλλά και να έχω επιτυχίες.
4)Ποιες διαφορές βλέπεις στην Super League σε σχέση με την Football League;
απ. Η Football League θεωρώ ότι είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο, η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πιο δυνατό αυτό το πρωτάθλημα. Την μεγάλη διαφορά την κάνουν δυο τρεις ομάδες.
5)Ήταν δύσκολο να προσαρμοστείς στην κατηγορία Football League;
απ.Είχα να παίξω έξι χρόνια στη Β' Εθνική, παρόλα αυτά πιστεύω ότι έχω την εμπειρία. Πάνω από όλα είμαι επαγγελματίας και μπορώ εύκολα να προσαρμοστώ και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της.
6)Στο παρελθόν έχεις αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, γιατί δεν αγωνίστηκες ποτέ στην ΑΕΚ ή σε μια ομάδα αυτού του επιπέδου, παρότι οι ειδικοί του ποδοσφαίρου λένε ότι είχες το ταλέντο.
απ.Σίγουρα θέλει τύχη αλλά και τους κατάλληλους ανθρώπους για να σε βοηθήσουν. Πιστεύω ότι δεν στάθηκα τυχερός σε αυτόν τον τομέα. Ίσως να είχα μεγαλύτερη εξέλιξη. Παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένος που έπαιξα σε υψηλό επίπεδο.
7)Οι τρεις ομάδες που έχουν το προβάδισμα για την άνοδο στη Super League  είναι ο ΠΑΣ, ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός. Πιστεύεις ότι θα επιβεβαιώσουν το χαρακτηρισμό του φαβορί που τις συνοδεύει, ή ίσως αλλάξει κάτι στα play off;
απ.Δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στα play off. Ναι,πιστεύω ότι αυτές θα είναι οι ομάδες που θα κατακτήσουν την άνοδο στη Super League. Έχουν και την στήριξη του κόσμου τους κιόλας.
8)Super League να φανταστώ παρακολουθείς, ποιος πιστεύεις θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ποιος θα ήθελες εσύ και πως βλέπεις τον Πανιώνιο που τελευταία δεν πάει καλά στην βαθμολογία, αλλά και την Κέρκυρα που είχες κάνει κι από εκεί το πέρασμα σου.
απ.Είναι ακόμα νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις. Το πρωτάθλημα θα το πάρει η ομάδα που θα έχει διάρκεια και θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ο Πανιώνιος είναι μια από τις ομάδες που αγάπησα πραγματικά. Στεναχωριέμαι που βρίσκεται σε αυτή τη θέση, έγιναν λάθη όμως στην αρχή της αγωνιστικής και τα βρίσκουν τώρα μπροστά τους. Εύχομαι να ξεπεραστούν. Όσον αφορά την Κέρκυρα έχει δυνατή ομάδα, θεωρώ ότι θα παλέψει μέχρι τέλους και θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου