Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ειρήνη μεταξύ ΟΦΗ και Πανθρακικού

Τέλος στην κόντρα ΟΦΗ, Πανθρακικού που είχε προκύψει μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη Football League. Τα δύο πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα, που υπέδειξε ο διαιτητής αλλά και οι εκατέρωθεν καταγγελίες, «άναψαν» τα αίματα, όμως οι παρεμβάσεις των Νίκου Μαχλά και Θοδωρή Σαββάκη, εξομάλυναν την κατάσταση.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Κομοτηνής μίλησε στο ραδιοσταθμό Athletic Radio 104,2 και παραδέχθηκε ότι ο κ. Μαντάκης έκανε λάθη, αδικώντας και τις δύο ομάδες, προσθέτοντας: «Εμείς κοιτάζουμε μπροστά. Δεν στεκόμαστε σε όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα, αλλά εστιάζουμε την προσοχή μας στο ότι έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, το καλύτερο παιχνίδι που είδα ποτέ στη ζωή μου. Υπόσχομαι ότι ο ΟΦΗ θα τύχει της καλύτερης φιλοξενίας στην Κομοτηνή, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρενέβη και ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κύριο Σαββάκη για τον τρόπο με τον οποίο μιλάει. Είναι προς τιμήν του που ρίχνει τους τόνους και εμείς σαν διοίκηση θέλουμε να παρέχουμε σε κάθε ομάδα τη φιλοξενία που αρμόζει στους Κρητικούς. Καμία ομάδα δεν έχει το παραμικρό παράπονο για τη φιλοξενία του ΟΦΗ. Θέλω να ευχηθώ στον κύριο Σαββάκη ό,τι καλύτερο για την πορεία του Πανθρακικού και πραγματικά το λέω και το εννοώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Ηράκλειο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου