Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Κεφαλαιοποιεί τα κέρδη της Φυλής την Κυριακή ο ΠΑΣ


Η νίκη επί του Θρασύβουλου επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και των οπαδών της, που είδαν ξανά μία νίκη απ' αυτές που εδραιώνουν τον ΠΑΣ στις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας. Για να κεφαλαιοποιήσει, όμως, τα κέρδη της αυτά η «κυανόλευκη» ομάδα καλείται να ξεπεράσει ένα αρκετά δύσκολο εμπόδιο, αυτό της Δόξας Δράμας που έχει ως στόχο την παραμονή της στην εξάδα και έστω και ένας βαθμός θα ήταν επιτυχία γι' αυτήν.
Οι Γιαννιώτες θα ολοκληρώσουν το Σάββατο την προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό και δεν αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους τον Κώτσιο και τον Μπουχάν, ενώ την Παρασκευή θα αποφασίσει το τεχνικό τημ ποια θα είναι τα δύο ματς στα οποία δεν θα αγωνιστεί ο Κεϊτά που έφτασε κιόλας τις 7 κίτρινες κάρτες!
Θα υπάρξουν, όμως, δύο σημαντικές επιστροφές σ' αυτό το ματς. Ο Μπακαγιόκο κατά πρώτο λόγο που η απουσία του έγινε αισθητή στην Φυλή, θα ξαναπάρει φανέλα βασικού, ενώ ο Ντε Βινσέντι τίθεται κι αυτός στη διάθεση του Ντεμόλ και εξαρτάται από τον Βέλγο αν θα τον επαναφέρει σύντομα στην ενδεκάδα, μιας και ήταν για καιρό ντεφορμέ.
Είναι νωρίς, πάντως, για προβλέψεις ενδεκάδας, αφού στην Φυλή υπήρξαν πολλά νέα πρόσωπα και θα φανεί κατά πόσο ο κ. Ντεμόλ θα τα διατηρήσει όλα.
Λόγω της χιονόπτωσης οι παίκτες περιορίστηκαν σε ασκήσεις αποθεραπείας και γυμναστήριο την Πέμπτη, ωστόσο η ύφεση των καιρικών φαινομένων αναμένεται να επιτρέψει να γίνουν κανονικά οι προπονήσεις στα γήπεδα Παρασκευή και Σάββατο, εκτός κι αν υπάρξει νέα χιονόπτωση, η οποία δεν αποκλείεται τις πρώτες πρωινές ώρες Παρασκευής προς Σάββατο, ίσως όμως να μην είναι τόσο έντονες μέσα στο λεκανοπέδιο.
Το ματς της Κυριακής θα είναι το τελευταίο του πρωταθλήματος μέσα στο 2010, ωστόσο δεν θα είναι η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση, αφού ο ΠΑΣ θα κυνηγήσει το θαύμα της πρόκρισης στην Τούμπα την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου απέναντι στον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ. Ο νικητής περνάει απευθείας στην επόμενη φάση, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει επαναληπτικό παιχνίδι στο «Ζωσιμάδες».
 
Ο ΠΑΣ, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και η Μονή Ντουραχάνης  
Τι κοινό μπορεί να έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων και η Μονή Ντουραχάνης; Πολύ απλά ο πρώτος επιχορηγεί για τα παιδιά της Μονής την παρακολούθηση μίας παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας που επιδεικνύει ο κ. Χριστοβασίλης και η σύζυγός του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 αναπτύσσοντας και το κοινωνικό της έργο ήρθε σε συνεννόηση με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων και προσφέρει την Τρίτη 21/12/2010, μια μοναδική παράσταση για τα παιδιά της Μονής "Ντουραχάνη". Συγκεκριμένα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την παράσταση του πασίγνωστου έργου του Σαίξπηρ, "Το όνειρο καλοκαιρινής νυκτός". Είναι ακόμη μια προσφορά της ΠΑΕ σε άτομα και συλλόγους της περιοχής.
Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ι και τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Σπύρο Μισθό για την προσφορά του".
SuperFM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου