Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Τα φώτα στους «Ζωσιμάδες»

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την Δόξα Δράμας είναι αυτό που «μαγνητίζει» τα βλέμματα από το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Παράλληλα ο πρωτοπόρος Παναιτωλικός υποδέχεται τον Εθνικό, ενώ ο ΟΦΗ, έχει επικίνδυνη έξοδο στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

 Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Κυριακή 19/12:

Παναιτωλικός – Εθνικός (15:00)

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Παναιτωλικός υποδέχεται τον επικίνδυνο Εθνικό στο Αγρίνιο χωρίς διάθεση για απώλειες. Ο Γιάννης Νταλακούρας έχει μόνο μια απουσία να αντιμετωπίσει, αυτή του Βαγγέλη Καούνου, ο οποίος ανεβάζει καθημερινά στροφές και θα είναι έτοιμος για την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας του Αγρινίου. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός θα είναι οι Κορακάκης, Κοκκίνης, Μασμανίδης και Ουατάρα.

Διαγόρας – Ιωνικός

Ο Διαγόρας μετά τη νίκη της τελευταίας στιγμής επί της Καλλιθέας, θέλει να συνεχίσει το καλό σερί της με τέταρτο σερί νικηφόρο αποτέλεσμα, επί του Ιωνικού, ο οποίος προέρχεται από την ήττα από τον Παναιτωλικό. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν υπολογίζει τους Σαλαμαστράκη και Καμινιώτη που είναι τιμωρημένοι. Από την άλλη πλευρά με τα πολλά προβλήματα μετά την ήττα από την ομάδα του Αγρινίου και στη σκιά των όσων έγιναν ταξιδεύει στη Ρόδο με τους Πέτρου, Αρβανίτη και Μελαμπιανάκη να μένουν εκτός.

Ηλιούπολη – Πανθρακικός

Στην Ηλιούπολη η ομώνυμη υποδέχεται τον Πανθρακικό, ο οποίος ψάχνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Ο Αλέξης Αλεξίου δεν έχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κομοτηνής δεν έχει στην διάθεσή του τον Ρομπέρ και τον Περπερίδη που είναι τραυματίες και τους Καζάκη και Μπουντούρη που είναι υπ’ ατμόν.

Τρίκαλα – Καλλιθέα

Μετά την σπουδαία νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας τα Τρίκαλα υποδέχονται την Καλλιθέα θέλοντας να συνεχίσουν το καλό σερί τους. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί η αναμέτρηση καθώς το χιόνι που έχει πέσει στην πόλη των Τρικάλων είναι πάρα πολύ. Ο Γιώργος Βαζάκας δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες. Από την άλλη πλευρά η Καλλιθέα στο περιθώριο της εξοντωτικής ποινής που της επιβλήθηκε πρέπει να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Πιερικός – Εθνικός Αστέρας

Στην Κατερίνη μετά την ισοπαλία απέναντι στη Δόξα Δράμας, ο Πιερικός υποδέχεται τον Εθνικό Αστέρα, ο οποίος προέρχεται από την νίκη επί του Αγροτικού. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πέντα και τον Μήτρου. Από την άλλη πλευρά στον Εθνικό Αστέρα ο Νίκος Παντέλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

ΠΑΣ Γιάννινα – Δόξα Δράμας

Στα Γιάννινα ο ΠΑΣ υποδέχεται την Δόξα Δράμας στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος θέλει η ομάδα του να πάρει το τρίποντο για να μην χάσει την επαφή με την κορυφή, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντε Βιτσέντι. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μετά την ισοπαλία με τον Πιερικό ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα και στους Ζωσιμάδες. Εκτός θα είναι μόνο ο τερματοφύλακας Σουλογάνης.

Δευτέρα 20/12:

Αγροτικός Αστέρας – ΟΦΗ (15:00)

Ο ΟΦΗ μετά την νίκη επί της Ηλιούπολης με το ευρύ 4-1 ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και τον Εύοσμο για να αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη δεν έχει κάποια απουσία. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, θέλει να μείνει σε τροχιά τίτλου και περιμένει ένα στραβοπάτημα από τους άλλους διεκδικητές. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τους Μονιάκη και Ζορμπά.

Λεβαδειακός – Αναγεν. Καρδίτσας

Η ήττα από την Βέροια, αφύπνισε τους Βοιωτούς, οι οποίοι υποδέχονται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Τάσιτς, Ζαχάρια. Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Κεχαγιάς έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τις υποχρεώσεις του στην ομάδα της Καρδίτσας περιμένουν ένα γκολ, το οποίο έχουν να πετύχουν από την 7η αγωνιστική.

Θρασύβουλος – Βέροια (20:00)

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής ο Θρασύβουλος υποδέχεται την Βέροια, η οποία μετά από την σπουδαία νίκη επί του Λεβαδειακού ψάχνει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Αντώνης Μανίκας δεν έχει κάποια απουσία να αντιμετωπίσει. Από την άλλη πλευρά στη Βέροια το επιθετικό βάρος μοιραία έχει πέσει πάνω στον Γιώργο Σαϊτιώτη, ο οποίος είναι ο μόνος στην κατηγορία που έχει σκοράρει με όλους τους τρόπους. Επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι Ρέγες, Εξουζίδης και Μαρτίνεζ.

Η επόμενη 16η αγωνιστική:

Τετάρτη 5/12:

Αναγέννηση Καρδ. – Θρασύβουλος (16:00)
Διαγόρας – Παναιτωλικός
Δόξα Δράμας – Βέροια
Εθνικός Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα
Εθνικός – Ηλιούπολη
Ιωνικός – Τρίκαλα
Καλλιθέα – Λεβαδειακός
ΟΦΗ – Πιερικός
Πανθρακικός – Αγροτικός Αστέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου