Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Η ΠΑΕ Καλλιθέα με ανακοίνωσή της αναφέρει : "Ο Μαρκομιχάλης έχει εξοφληθεί"


Η ΠΑΕ Καλλιθέα με ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο Δημήτρης Μαρκομιχάλης έχει εξοφληθεί και πως θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη ώστε αυτοί που ευθύνονται για την απόπειρα διασυρμού της ομάδας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ανακοίνωση για το θέμα που προέκυψε με τον Δημήτρη Μαρκομιχάλη, εξέδωσε την Παρασκευή η Καλλιθέα. Η "κυανόλευκη" ΠΑΕ αναφέρει πως με έκπληξη πληροφορήθηκε απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, με την οποία η ομάδα οφείλει χρήματα στον πρώην ποδοσφαιριστή της και μάλιστα για τη διάλυση των συκοφαντικών επιθέσεων που δέχθηκε θα προσφύγει στην Διακαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέας αναφέρει:
"1) Ο κ. Μαρκομιχάλης έλαβε από τον Σύλλογό μας όχι μόνα το ποσό των 7.000 ευρώ που αποτελούσαν δεδουλευμένες απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, αλλά εκμεταλλευόμενος την "βιομηχανία" των προσφυγών εισέπραξε από την Καλλιθέα και πρόσθετα μη δεδουλευμένα χρήματα ύψους 36.700 ευρώ, για την επόμενη χρονιά στην οποία βέβαια δεν αγωνίσθηκε με την ομάδα μας.
2) Παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες η ΠΑΕ Καλλιθέα εξόφλησε πλήρως τον ποδοσφαιριστή, καταβάλλοντας συνολικά στον κ. Μαρκομιχάλη 42.796 ευρώ εκ των οποίων σε τόκους περίπου 6.000 ευρώ. Όλες οι αποδείξεις για την πλήρη εξόφληση των απαιτήσεων, με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και του δικηγόρου του βρίσκονται στη διάθεσή μας και βέβαια θα αποσταλούν στη Δικαιοσύνη.
3) Η ομάδα μας διασύρεται στην κοινή γνώμη ότι δήθεν δεν έχει πληρώσει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή αλλά η ευθύνη πλέον βαρύνει τον κ. Μαρκομιχάλη, ο οποίος συνέχισε δικαστικώς μία διεκδίκηση για την οποία έχει εξοφληθεί πλήρως. Η αναστάτωση που προκάλεσε η "είδηση" στους φίλους της Καλλιθέας δεν γνωρίζουμε σε τι αποσκοπούσε και ποιους εξυπηρετούσε.
4) Διαβεβαιώνουμε καταρχήν τους φιλάθλους μας, αλλά και όλη την αθλητική κοινή γνώμη, ότι η ΠΑΕ Καλλιθέα είναι από τις ελάχιστες ομάδες, που έχουν τακτοποιήσει μία σειρά προσφυγών, παρελθούσας περιόδου 2008-09 στην οποία ως γνωστόν δεν ασκούσε διοίκηση ο κ. Σαλευρής, παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία.
5) Ενημερώνουμε ότι θα προσφύγουμε σε όλα τα αρμόδια αθλητικά και πολιτικά όργανα της Δικαιοσύνης ώστε αυτοί που ευθύνονται για την απόπειρα διασυρμού της ομάδας μας να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Απλώς για την ενημέρωση της κοινής γνώμης επισυνάπτουμε αντίγραφο της τελευταίας απόδειξης με ημερομηνία 6-7-2010 με την οποία ο κ. Μαρκομιχάλης υπογράφει την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου