Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ικανοποίηση από την ισοπαλία και τώρα… τα Τρίκαλα


Αρκετά ικανοποιημένοι ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο από το αποτέλεσμα στη Ρόδο, αλλά και από την εμφάνιση, η οποία ήταν καλύτερη σε σχέση με τα ματς με την Καρδίτσα ή τον Ιωνικό, παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΣ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση. Κεϊτά, Πάντος, Κώτσιος, Ντάσιος και Τζάνης πήγαν πολύ καλά στο παιχνίδι της Ρόδου και το γεγονός ότι η ομάδα δεν σκόραρε ήταν καθαρά θέμα συγκυρίας, αφού χάθηκαν δύο πολύ σπουδαίες ευκαιρίες από Κεϊτά και Τζάνη.

Γενικώς φάνηκε στη Ρόδο ότι η ομάδα αρχίζει να βρίσκεται και πάλι σε μία ανοδική πορεία, κάτι που άπαντες θέλουν να επιβεβαιώσουν με νίκη την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων. Οι «Σακαφλιάδες» θα έρθουν στο «Ζωσιμάδες» με καλύτερο ηθικό, καθώς στον πάγκο θα κάθεται πλέον ο Γιώργος Βαζάκας, μετά το τέλος της συνεργασίας της ομάδας των Τρικάλων με τον κ. Μπένο. Ο Βαζάκας έρχεται για 2η φορά ως αντίπαλος του ΠΑΣ σε διάστημα δύο μηνών, αφού είχε ξανάρθει ως προπονητής της Ηλιούπολης στις 26 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής. Τότε η Ηλιούπολη είχε ηττηθεί με 3-0, αν και κατά τον Βαζάκα όλα ήταν θέμα τύχης. Αυτή τη φορά οι παίκτες του ΠΑΣ είναι αποφασισμένοι να του αποδείξουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Στις προπονήσεις τώρα, οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Διαγόρα έπαιξαν την Τρίτη ένα χαλαρό δίτερμα με την ομάδα Νέων και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο κ. Ντεμόλ θέλει να έχει σε εγρήγορση και τους αναπληρωματικούς για παν ενδεχόμενο. Οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία.
Για σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση σε δύο γκρουπ. Το ένα θα προπονηθεί το πρωί και το άλλο το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου