Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα


Χωρίς να υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα σε ό, τι έχει να κάνει με τους τραυματίες παίκτες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τα Γιάννινα το μεσημέρι της Τρίτης (21/12) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.
Ο Μάκης Χάβος γύμνασε τους παίκτες του σε όχι πολύ έντονους ρυθμούς δοκιμάζοντας ένα σχήμα σε διάταξη 4-4-2 για το αυριανό (22/12) ματς κυπέλλου. Με δεδομένο ότι οι κανονισμοί της ΕΠΟ προβλέπουν να υπάρχουν δύο νεαροί γηγενείς ποδοσφαιριστές στην αποστολή, ο Έλληνας τεχνικός πήρε στη 18αδα τον τερματοφύλακα Φώτη Κουτζαβασίλη και το μέσο Λούκα Πετρίσεβιτς. Ο πρώτος πήρε αναγκαστικά τη θέση του Ντάριο Κρέσιτς, αφού ο Κώστας Χαλκιάς προορίζεται για βασικός. Από τους ετοιμοπόλεμους παίκτες εκτός αποστολής έμειναν ο Σνάουτσνερ, ο Κουτσιανικούλης, ο Παπάζογλου και ο Γεωργίου. 
Ο προπονητής της ομάδας, κ. Μάκης Χάβος, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία αποτελείται από τους:
Χαλκιά, Κουτζαβασίλη, Μπουσαϊντι, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδη, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Σακελλαρίου, Φωτάκη.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει ότι στον αγώνα Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου