Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Βέροια: Αποχωρεί ο Αρβανιτίδης


Εξελίξεις αναμένονται στην ομάδα της Βέροιας, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Αρβανιτίδης είναι πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τον σύλλογο. Στασιμότητα στα μεταγραφικά.
Το νέο έτος φέρνει και εξελίξεις στα διοικητικά της Βέροιας. Οι πληροφορίες από την Ημαθία αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος της "βασίλισσας του βορρά" Γιώργος Αρβανιτίδης είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ΠΑΕ. Ο πρώτος λόγος είναι πως ο κ. Αρβανιτίδης είναι απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας, ενώ ο δεύτερος ότι δέχεται πιέσεις από συγγενικά του πρόσωπα να αποχωρήσει από τον σύλλογο.
Ένας από τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ομάδα είναι ο Στέφανος Γαϊτάνος, ο οποίος δεν θέλει να αναλάβει την προεδρία αλλά να πάρει χωρίς αντίτιμο τις μετοχές του Αρβανιτίδη, και να αναλάβει να βρει ανθρώπους που θα ηγηθούν του νέου διοικητικού σχήματος.
Παράλληλα, κανείς δεν γνωρίζει το τι θα γίνει με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο, όπως και με τους ποδοσφαιριστές. Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά, όπως είναι λογικό υπάρχει στασιμότητα, αφού κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου