Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Μεταγραφικά σενάρια για τον Στεφανίδη του Αγροτικού Αστέρα στον ΠΑΣ


Ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο που αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την εμφάνισή του, που αναφέρει ότι πρώτος στόχος των "κυανόλευκων" είναι ο 26χρονος επιθετικός Νέστορας Στεφανίδης του Αγροτικού Αστέρα. 
«Αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της κατηγορίας και η πολύ πιθανή αποχώρησή του από τον προβληματικό, οικονομικά, Αγροτικό Αστέρα, έχει ανοίξει την όρεξη αρκετών ομάδων. Ο λόγος για τον Νέστορα Στεφανίδη, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Στεφάν Ντεμόλ και με δεδομένες τις καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των διοικήσεων των δυο ΠΑΕ (είχαν συνεργαστεί και παλαιότερα για τον Μαργαρίτη), η μετακόμιση του 26χρονου φορ στα Γιάννενα, μοιάζει να αποτελεί ζήτημα χρόνου.
Σε περίπτωση που "στραβώσει" η μεταγραφή του Στεφανίδη, στον ΠΑΣ Γιάννινα, καραδοκεί ο Πανθρακικός, που θέλει να καλύψει τα κενά στην επίθεση, μετά τη φυγή του Μπουντούρη, την επικείμενη αποδέσμευση του Καζάκη και το ντεφορμάρισμα του Σουλτανίδη, ενώ τον πρώην παίκτη της Καστοριάς και του Ακράτητου, "γλυκοκοιτάζει", σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βόρεια Ελλάδα, και η Ηλιούπολη.»

mikriliga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου