Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ρίχνει τους τόνους ο Ντεμόλ - Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό


Ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα εξαιτίας των συνεπειών του ντέρμπι με τον ΟΦΗ είναι υπαρκτός και έτσι ο Στεφάν Ντεμόλ έχει ρίξει μεγάλο βάρος στα «παιχνίδια μυαλού» με τους «κυανόλευκους».
Ο «Αγιαξ» έχει άλλωστε δύσκολη αποστολή στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, εκεί όπου δεν θα δώσει το «παρών» ο τιμωρημένος Κεϊτά (φωτό). Οι Πάντος και Ανδράλας θα λείψουν κόντρα στον Εθνικό και οι Κυριάκος, Σιαλμάς με την Ηλιούπολη.
Έτσι λοιπόν στις προπονήσεις επέστρεψαν και πάλι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χθεσινό ρεπό που πήραν προκειμένου να ξεκουραστούν.
Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ έχει περάσει πλέον στο παρελθόν και άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 18:00. Ο Στεφάν Ντεμόλ στο σημερινό πρόγραμμα έδωσε έμφαση στην φυσική κατάσταση, αφού οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν βάρη και ασκήσεις δύναμης.
Το ευχάριστο για τον Βέλγο τεχνικό είναι ότι εν όψει του παιχνιδιού με τους Θρακιώτες δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ θα απουσιάσει μόνο ο Πολ Κειτά ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη ποινή της τιμωρίας του. Επόμενη προπόνηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα αύριο το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου