Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ακρότητες στη διαμαρτυρία οπαδών του ΟΦΗ


Για περίπου 2 ώρες βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου διαδηλώνοντας υπέρ του ΟΦΗ, περίπου 900 άτομα, ολοκληρώνοντας  το βράδυ της Πέμπτης στην Πλατεία Ελευθερίας το συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν οι οπαδοί του ΟΦΗ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όλα κυλούσαν σε «ειρηνικά πλαίσια» (μόνο ορισμένες φωτιές είχαν ανάψει σε κάδους απορριμμάτων) μέχρι που κάποιοι ανεγκέφαλοι επέλεξαν να «ξεσπάσουν» το μένος τους πάνω σε ένα Ι.Χ., το οποίο κατάστρεψαν ολοσχερώς! Δυστυχώς πάντα έτσι συμβαίνει, υπάρχουν πάντα κάποιοι ανεγκέφαλοι!!!.

Ποιος ήταν ο λόγος της αντίδρασης τους;!!!

Επειδή είχε πινακίδες από τα Γιάννινα! Ναι, καλά διαβάζετε. Βέβαια, τη συγκεκριμένη κίνηση καταδίκασαν απερίφραστα οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ αλλά το ζήτημα ήταν ότι το κακό έγινε και καλό θα είναι να μην επαναληφθεί.

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της κρητικής ομάδας σκοπεύουν να βγουν ξανά στους δρόμους πριν τον κυριακάτικο αγώνα με τη Βέροια.

Εν το μεταξύ  να φύγει ζήτησε ο Ψωμάς - πρόταση ζητάει ο ΟΦΗ

Να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ ζήτησε ο Μανώλης Ψωμάς. Αρνητικοί είναι στην ομάδα που ζήτησαν να φέρει ομάδα για να φύγει.
Ο Ρεθυμνιώτης αμυντικός συναντήθηκε με το Νίκο Μαχλά ζητώντας του να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ επικαλούμενος προσωπικούς και ψυχολογικούς λόγους.
Ο Μανώλης Ψωμάς ζήτησε να φύγει από τον ΟΦΗ επειδή δέχτηκε επίθεση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου την ημέρα της επιστροφής της ομάδας από την Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.
Ωστόσο, ο Μαχλάς του τόνισε ότι μιας και δεν είναι ελεύθερος - θα πρέπει να φέρει πρόταση ο Ψωμάς για να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.
Κατά συνέπεια, το θέμα μένει εκεί μιας και ο πρόεδρος του ΟΦΗ δεν επιθυμεί να φύγει δίχως να αποζημιωθεί η Κρητική ομάδα.

Αναβολή της συνάντησης για  ανοιχτή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου:

Μετά το γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή ενός αυτοκινήτου η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε την αναβολή της συνάντησης όχι όμως και του αγώνα υπέρ του ΟΦΗ.

Η Ένωση Ηρακλείου θέλοντας να μην επιδεινωθεί η ήδη έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην πόλη λόγω του αισθήματος αδικίας που επικρατεί, προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια προκειμένου να μην δημιουργηθούν άσχημα γεγονότα το απόγευμα της Παρασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ και του Νίκου Τζώρτζογλου

«Η Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Ηρακλείου είναι υποχρεωμένη να προασπίζει τα συμφέροντα των σωματείων του Νομού Ηρακλείου και πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για την ομάδα που έχει κάνει όλους τους Κρητικούς και όχι μόνο υπερήφανους. Πρέπει όμως και να μην πηγαίνει κόντρα στα συμφέροντα του Ηρακλειώτη πολίτη, τον οποίο σέβεται απόλυτα. Μετά το χθεσινό μεμονωμένο γεγονός στο κέντρο της πόλης, αποφασίσαμε την αναβολή της σημερινής ανοιχτής συγκέντρωσης στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Αυτό δε σημαίνει, ότι ο αγώνας για τη δικαίωση του ΟΦΗ και την απόδοση δικαιοσύνης σταματάει, ίσα-ίσα που θα γίνει ακόμη πιο δυναμικά, αλλά με το σωστό τρόπο. Ένα τρόπο που αρμόζει στην ιστορία του ΟΦΗ της πόλης μας και της Κρήτης γενικότερα. Η ΕΠΣΗ θεωρεί ότι με την μαζική αυτή κινητοποίηση, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση η ομάδα της ΠΑΕ ΟΦΗ  να χάσει το δίκιο της αλλά απεναντίας να το αναδείξει σε όλη την Ελλάδα. Η Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ συνεχίζει τον δίκαιο  αγώνα της καθώς από σήμερα κιόλας αρχίζει επαφές με τους αρμόδιους φορείς και σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά και την οικογένεια του σωματείου γενικότερα, μέχρι να αποκατασταθεί το δίκαιο».

     ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ



Σας θυμίζει κάτι?

1 σχόλιο: