Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ισπανική υπόκλιση στον "Έλληνα Μαραντόνα"


Όσο στην Ελλάδα ψάχνουν διαρκώς τον "Έλληνα Μέσι", οι Ισπανοί βρήκαν τον "Έλληνα Μαραντόνα", που δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Χατζηπαναγή. Αποθέωση για τον "Βάσια" από ισπανική ιστοσελίδα.
Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στον αρθρογράφο της "diarios de futbol", Σέρχιο Κορτίνα, ο οποίος ασχολήθηκε με την περίπτωση του Χατζηπαναγή, μπαίνοντας σε ένα forum, που είχε τίτλο "O Έλληνας Μαραντόνα". Ο Κορτίνα, μάλιστα, δεν διστάζει να παραδεχθεί πως αρχικά αντιμετώπισε με ειρωνεία και χλευασμό τον τίτλο του forum, μόλις όμως είδε βίντεο με τα κατορθώματα του μεγάλου Έλληνα παίκτη έμεινε άφωνος, υποκλινόμενος στο ταλέντο του.
"Έχουμε ακούσει για πολλούς κλώνους του Μαραντόνα. Ωστόσο, ο Χατζηπαναγής έκανε πράγματα μυθικά τα οποία ήταν πραγματικότητα. Δεν πίστευα όταν έβλεπα τις τρίπλες του και τα μαγικά του" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο, που εξυμνεί την αξία του "Νουρέγιεφ" του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Έτσι, για να θυμόμαστε κι εμείς τι είχαμε και να μην σπεύδουμε να μιλάμε για νέους Μέσι, αλλά για νέους Χατζηπαναγήδες...
Διαβάστε ΕΔΩ το αφιέρωμα των Ισπανών στον "Βάσια"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου