Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Η «μάχη» της Λιβαδειάς


Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό είναι αυτό που «κλέβει» την παράσταση στην 20ή της Football League. Οι «πράσινοι» θέλουν να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κορυφή, ενώ τα «καναρίνια» ευελπιστούν να συνεχίσουν να καταδιώκουν τον ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες δοκιμάζονται στην έδρα της Ηλιούπολης. Τέλος ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Καλλιθέα «Ελ Πάσο».


Η αγωνιστική (20η)

Σάββατο 29/1

Τρίκαλα-Θρασύβουλος 15:00

Στα Τρίκαλα οι «γηπεδούχοι» μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό θέλουν νίκη προκειμένου να είναι κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Ο Γιώργος Βαζάκας έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Από την άλλη πλευρά ο Άκης Μάντζιος κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «πράσινων» σε μια δύσκολη έδρα. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Γιώργος Νικλητσιώτης.

Κυριακή 30/1

Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός 15:00

Στα «άδειο» γήπεδο του Ευόσμου ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον Πιερικό. Η διοίκηση των «πράσινων» δεν σφράγισε εισιτήρια λόγω οικονομικών προβλημάτων και έτσι οι εξέδρες θα είναι άδειες. Από την άλλη πλευρά ο Πιερικός του Σταύρου Διαμαντόπουλου μετά τη νίκη επί της Ηλιούπολης θέλει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα για να μην χάσει το τρένο των πλέι οφ. Κανονικά επιστρέφει ο Πέντα.

Ηλιούπολη-ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι η Ηλιούπολη. Ο Στεφάν Ντεμόλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σιαλμά και Κυριάκο, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι θα έχουν στην διάθεσή τους τον Αδαμόπουλο και τον Μπιτιλή, οι οποίοι υπέγραψαν νέα συμβόλαια.

Διαγόρας-Δόξα Δράμας

Ο Διαγόρας θα υποδεχτεί την Δόξα Δράμας στο γήπεδο της Κοσκινού, το οποίο διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα. Μετά την απαραίτητη ανταλλαγή εγγράφων με την ΕΠΑΕ θα γίνει εκεί η αναμέτρηση. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Από την άλλη πλευρά ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την ενίσχυση με τους Ντε Φαρία και Παληγεώργο ετοιμάζει την ομάδα του για το «διπλό» στη Ρόδο.

Εθνικός-Βέροια

Ο ανεβασμένος της τελευταίες αγωνιστικές Εθνικός θέλει να συνεχίσει να κάνει «ζημιές». Οι «κυανόλευκοι» μετά την πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη συνεχίζουν να δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο και να εντυπωσιάζουν. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τις εισηγήσεις του να γίνονται. Οι Ριμκεβίτσιους και Φοφανά είναι παίκτες του και υπολογίζονται κανονικά. Από την άλλη πλευρά στη Βέροια θέλουν να ξεπεράσουν την «λευκή» ισοπαλία με τον Πανθρακικό. Έτοιμος να υπογράψει είναι ο Καμινιώτης.

Ιωνικός-Εθνικός Αστέρας

Στη Νίκαια ο Ιωνικός υποδέχεται τον Εθνικό Αστέρα. Οι παίκτες του Τσίρκοβιτς προέρχονται από την βαριά ήττα με σκορ 5-1 από την Δόξα στη Δράμα και θέλουν να την αφήσουν πίσω τους. Κανονικά θα αγωνιστούν οι Χατζής και Λαμπρόπουλος. Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Αστέρας μετά την ισοπαλία με την Καλλιθέα θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Εκτός θα είναι ο Χωριανόπουλος.

Πανθρακικός-Αναγέννηση Καρδίτσας

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός μετά την ισοπαλία που απέσπασε στη Βέροια ψάχνει τη νίκη κόντρα στην ανεβασμένη Καρδίτσα. Εκτός για τους γηπεδούχους θα είναι ο Πετρέσκου, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί. Από την άλλη πλευρά τις καλές εμφανίσεις επί των ημερών του Καραγιάννη θέλουν να συνεχίσουν. Παρελυόν αποτελεί ο Κόσουτιτς.

Δευτέρα 31/1

Καλλιθέα – ΟΦΗ 18:00

Ο ΟΦΗ ανεβαίνει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Καλλιθέα και παράλληλα να «ξορκίσει» τις άσχημες εκτός έδρας εμφανίσεις. Ο Νίκος Αναστόπουλος είδε την ομάδα του να ενισχύεται σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο και πλέον είναι έτοιμη για την μεγάλη ανατροπή. Τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα οι Τάντις και Παπουλής, οι οποίοι όμως δύσκολα θα προλάβουν. Από την άλλη πλευρά στην Καλλιθέα μετά τις δύο προσθήκες των Τακίδη και Μουρατίδη πάει στην αναμέτρηση για το καλύτερο.

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός

Είναι το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Λεβαδειακός είναι ανεβασμένος και πλέον υποδέχεται τον Παναιτωλικό με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Ο Βασίλης Βούζας και οι παίκτες του ετοιμάζονται για τον «τελικό» με μοναδικό πρόβλημα τον Ζαπρόπουλο. Από την άλλη πλευρά στον Παναιτωλικό μετά την πρώτη νίκη επί Τεννέ. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και τα «καναρίνια» θα ταξιδέψουν πανέτοιμοι στη Λιβαδειά.


Η επόμενη αγωνιστική:

Αναγέννηση Καρδίτσας – Εθνικός
Δόξα Δράμας – Τρίκαλα
Εθνικός Αστέρας – Διαγόρας
Καλλιθέα – Πανθρακικός
ΟΦΗ – Ιωνικός
Παναιτωλικός – Πιερικός
ΠΑΣ Γιάννινα – Αγροτικός Αστέρας
Θρασύβουλος – Λεβαδειακός
Βέροια – Ηλιούπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου