Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τρίκαλα- Θρασύβουλος 1-0 (+Video)


Με γκολ του Κοντογουλίδη τα Τρίκαλα νίκησαν με 1-0 τον Θρασύβουλο στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Football League και πλησίασαν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ
Ένα γκολ ήταν αρκετό για τα Τρίκαλα προκειμένου να πάρουν το "τρίποντο" κόντρα στον Θρασύβουλο, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, με το γκολ του Κοντογουλίδη στο 32ο λεπτό της συνάντησης πήρε τη νίκη με 1-0 με αντίπαλο την ομάδα της Φυλής και βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλεί οφ της ανόδου, καθώς έφτασε στους 30 βαθμούς.

Η ομάδα των Τρικάλων ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αν οι παίκτες ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να σημειώσουν και άλλο γκολ. Μάλιστα στο 28' τα Τρίκαλα είχαν και δοκάρι πάλι με τον Κοντογουλίδη με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Από την άλλη, ο Άκης Μάντζιος που αντικατέστησε τον Αντώνη Μανίκα, στην τεχνική ηγεσία του Θρασύβουλου, δεν ξεκίνησε με το "δεξί" στους "πράσινους", οι οποίοι παρέμειναν στους 23 βαθμούς.

Ο διαιτητής του αγώνα Ίσαρης (Πιερίας), απέβαλλε με δύο κίτρινες κάρτες τον Μπουκουβάλα, ενώ έδειξε την κίτρινη κάρτα και στους Ριζογιάννη, Τόλιο, Τσιμικλή και Σταμόγιαννο.

Tρίκαλα: Τόλιος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης (73' Ριζογιάννης), Μίνγκας, Μπριλάκης, Σαρακατσάνος, Ένοκ (90' Μπακομήτρος), Ουέλιγκτον (80' Στεπανοβιτς).

Θρασύβουλος: Κωστάκης, Μίχος (66' Τσιμικλής), Κακαράς, Κολοτούρος, Πρίπου, Σταμογιάννος, Τσούτσουρας, Φρίμπονγκ (46' Παληγεώργος), Λανγκλέ (53' Νικλητισώτης), Μουστόγιαννης, Κατσίκης.

Τρίκαλα - Θρασύβουλος 1-0 (Video)


Συνέντευξη Τύπου

Βασίλης Καλογιάννης (βοηθός προπονητή ΑΟΤ): "Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο δημιουργήσαμε πολλές εύκαιρες. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Άκης Μάντζιος (προπονητής Θρασύβουλου): "Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για τη νίκη τους, ήταν 100% δίκαια. Εμείς είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Κάποιες μέρες η ομάδα έμεινε ακέφαλη, εγώ δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω προπόνηση με τα παιδιά ενώ είχαμε και 3-4 καινούρια. Ξεπερνάμε το παιχνίδι και το αφήνουμε πίσω μας. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, θα μαζευτούμε, θα κάνουμε ενισχύσεις και θα έχουμε καλή πορεία".

Γιώργος Νικλητσιώτης (παίκτης Θρασύβουλου): "Θα ήθελα να συγχαρώ τα Τρίκαλα που είναι και η παρτίδα μου για τη νίκη τους. Πρώτη φορά παίζω εναντίον της ομάδας. Εμείς δυστυχώς μέσα στην εβδομάδα μείνανε χωρίς προπονητή. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο Άκης Μάντζιος και θα δουλέψουμε σκληρά μαζί του. Πιστεύω ότι στον Θρασύβουλο θα έχω περισσότερες ευκαιρίες από ότι είχα στον ΟΦΗ".

Χρήστος Μίνγκας (παίκτης ΑΟΤ): "Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα σε αυτό το βούρκο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε μέσα στο κρύο και παρακολούθησε το παιχνίδι καθώς και τον προπονητή μου και το τεχνικό επιτελείο. Ο κ. Βαζάκας μας πίστεψε από τη πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα".

Βαζάκας: Η αντίδραση της ομάδας ήταν θετική

Ο Γιώργος Βαζάκας δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου γιατί ήθελε να προλάβει το δρομολόγιο του ΟΣΕ και τον εκπροσώπησε ο βοηθός του Βασίλης Καλογιάννης.

Κατά την έξοδο του από το Στάδιο των Τρικάλων ο Γιώργος Βαζάκας έκανε σύντομες δηλώσει. Για την εικόνα του παιχνιδιού και την ομάδα του είπε: "Η ομάδα έπαιξε επιθετικά δημιουργώντας πολλές φάσεις για να πετύχει το γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τα καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια με το 1-0. Στη φάση της αποβολής διαχειρίστηκε καλά η ομάδα την τακτική άμυνας, κρατήσαμε αυτό το 1-0 και αυτό που μετράει τώρα πιο πολύ είναι οι βαθμοί και λιγότερο όλα τα άλλα. Ένα ακόμη θετικό είναι πως παρά την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο".

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε ο ΑΟΤ στο παιχνίδι: "Αυτά τα παιχνίδια έτσι είναι. Οι ομάδες οι οποίες έχουν στόχο τα πόδια τους είναι βαριά. Η δικιά μου ικανοποίηση είναι που βγαίνουν αυτές οι ευκαιρίες και θα έρθει και παιχνίδι που θα πετύχουμε και πιο πολλά τέρματα. Αυτή η στιγμή αυτό που προέχει είναι οι βαθμοί και ο τρόπος που διαχειρίζεται το παιχνίδι η ομάδα. Πετύχαμε το γκολ, έγινε αυτή η αποβολή όπως έγινε και το διαχειριστήκαμε σωστά και αυτό δείχνει χαρακτήρα ομάδας. Μην ξεχνάμε πως ερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα και η αντίδραση της ομάδας ήταν θετική".

Για το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας: "Κάθε παιχνίδι έχει την δικιά του ιδιαιτερότητα. Σας το λέω και το έχω πει πολλές φορές πως αυτή η ομάδα για να χάσει θα χάσει μόνο όπως έχασε στην Λιβαδειά… πρέπει να το θέλει ο Θεός".

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Κυριακή (30/01)

Αγροτικός Αστέρας- Πιερικός (15.00, Κεκλεισμένων των θυρών)
Ηλιούπολη- ΠΑΣ Γιάννινα (15.00)
Διαγόρας- Δόξα Δράμας (15.00)
Εθνικός- Βέροια (15.00)
Ιωνικός- Εθνικός Αστέρας (15.00, Κεκλεισμένων των θυρών)
Πανθρακικός- Αναγέννηση Καρδίτσας (15.00)

Δευτέρα (31/01)

Λεβαδειακός- Παναιτωλικός (18.00, ΕΤ3)
Καλλιθέα- ΟΦΗ (18.00, CONNX)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 20 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    48
2. Παναιτωλικός    41
__________________________
3. Διαγόρας    38
4. ΟΦΗ    33
5. Λεβαδειακός    33
6. Δόξα Δράμας    31
__________________________
7. Τρίκαλα    30*
8. Πιερικός    24
9. Ηλιούπολη    23
10. Θρασύβουλος    23*
11. Πανθρακικός    22
12. Βέροια    22
__________________________
13. Εθνικός Αστέρας    22
14. Εθνικός    20
15. Αγροτικός Αστέρας    20
16. Ιωνικός    18
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    17
18. Καλλιθέα    11

* Τρίκαλα και Θρασύβουλος έχουν ένα ματς περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου