Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Παρελθόν ο Νταλακούρας από τον Παναιτωλικό. Αντικαταστάτης ο Τεννές.


Η διοίκηση του Παναιτωλικού και ο Γιάννης Νταλακούρας είχαν συνάντηση την Πέμπτη και έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους. Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Τεννέ.
Η νέα χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναιτωλικό, ο οποίος με την ήττα στην Ρόδο από τον Διαγόρα, είδε την διαφορά από την τρίτη θέση της βαθμολογίας να μειώνεται στον έναν βαθμό.
Έτσι, η ΠΑΕ Παναιτωλικός και ο Γιάννης Νταλακούρας αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του έμπειρου τεχνικού θα είναι ο Μπάμπης Τεννές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

 "Μετά από συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ με τον προπονητή Γιάννη Νταλακούρα, αποφασίστηκε από κοινού η διακοπή της συνεργασίας. Ο Γιάννης Νταλακούρας ανέλαβε τη θέση του προπονητή στον Παναιτωλικό πριν ένα χρόνο και συνέβαλε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στην προηγούμενη, όσο και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του, την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει απ’ όποια θέση και αν κληθεί, ως μέλος της οικογένειας του Παναιτωλικού".

Όσον αφορά τον Μπάμπη Τεννέ, ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται την Παρασκευή στο Αγρίνιο και θα αναλάβει τα καθήκοντά του την Δευτέρα. Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Νταλακούρα, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της ομάδας μέχρι και την Κυριακή, στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ηλιούπολη.

Ο Μπάμπης Τεννές έχει εργαστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες Α' Εθνικής, Αθηναϊκό, Απόλλωνα Αθηνών, Καλαμάτα, Πανηλειακό, Πανελευσινιακό, Άρη, Ακράτητο, Λεβαδειακό και μέχρι πρόσφατα στην Κέρκυρα, την οποία οδήγησε πέρσι για δεύτερη φορά στη μεγάλη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου