Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

«Ηφαίστειο» ο ΟΦΗ


Η ισοπαλία του ΟΦΗ κόντρα στον ελλιπή Πιερικό (0-0) στο «Γεντί Κουλέ» θαρρείς πως ξύπνησε πάλι ένα ενεργό «ηφαίστειο».

Οι οπαδοί του κρητικού συλλόγου πρόσφεραν το χειροκρότημα στους φιλοξενούμενους, αλλά συνάμα έριξαν το ανάθεμα στους ποδοσφαιριστές της δικής τους ομάδας, η οποία έχασε έδαφος στο δρόμο της ανόδου. Πέρα μάλιστα από την αναμενόμενη γιούχα, στο φινάλε στήθηκαν και λαϊκά δικαστήρια για περίπου μιάμιση ώρα (με πιο κομψό σύνθημα το «πετάξτε τις φανέλες και φύγετε από δω») με τους ποδοσφαιριστές βέβαια να παραμένουν μέσα στα αποδυτήρια σε αυτό το διάστημα
Εκεί βέβαια δεν ήταν άβατο για τον πρόεδρο Νίκο Μαχλά, ο οποίος εμφανίστηκε και έβαλε «γκάζια» στους παίκτες. «Οσοι μπορείτε, θα μείνετε στην ομάδα. Οσοι δεν μπορείτε, να σηκωθείτε να φύγετε. Εγώ, που είμαι παλαίμαχος, αν έπαιζα θα είχα μεγαλύτερο πάθος από αυτό που δείξατε σήμερα εσείς. Είναι ντροπή να παρουσιάζουμε αυτήν την εικόνα και να πικραίνουμε τον κόσμο. Τους βαθμούς που χάσαμε κοιτάξτε να τους πάρετε στα επόμενα παιχνίδια» φέρεται να είπε στα αποδυτήρια ο Μαχλάς.
Η εικόνα άλλωστε του ΟΦΗ ήταν τόσο αποκαρδιωτική που κανένας δεν είχε όρεξη να διαμαρτυρηθεί για τη φάση του 41’ στην οποία οι Κρητικοί ζήτησαν πέναλτι (από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι ο διαιτητής Βάτσιος χάρισε δεύτερη κίτρινη στον Μπερτίν στο δεύτερο μέρος). Ούτε ένα σουτ της προκοπής δεν βρήκε εστία κόντρα στην καλοδιαβασμένη ομάδα του αγέραστου Σταύρου Διαμαντόπουλου (είχε πέντε βασικούς απόντες), ο οποίος «μπλόκαρε» τον Νίκο Αναστόπουλο και αργότερα δήλωσε πως «ελπίζω ο ΟΦΗ να βρει σύντομα το βήμα του πριν να είναι αργά. Πρέπει να ανέβει στη Super League».
Ο Νίκος Αναστόπουλος -από την άλλη- ξεκαθάρισε πως «δεν τα βάφουμε μαύρα. Εμένα με ενδιαφέρει τι θα γίνει τον Μάιο».
*Οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν κρέμασαν χθες πανό εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που επιτρέπει στον ΠΑΣ Γιάννινα να αγωνιστεί με κόσμο στο ματς με τους Κρητικούς.

1 σχόλιο: