Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ο Μάντζιος νέος προπονητής του Θρασύβουλου

Ο Ακης Μάντζιος είναι ο αντικαταστάτης του Αντώνη Μανίκα στην τεχνική ηγεσία του Θρασύβουλου, μετά τις άμεσες επαφές που είχαν οι διοικούντες. Μάλιστα, ο πρώην προπονητής του Πανιώνιου και της Καλλιθέας έδωσε το "παρών" χθες στη Φυλή και παρακολούθησε την προπόνηση, πριν από την οποία ο Μανίκας αποχαιρέτησε τους παίκτες.
Ο 42χρονος προπονητής που ήταν στον πάγκο του Χαιδαρίου από τον Ιούνιο του 2008 έως τον Φεβρουάριο του 2009, ήταν μέλος το τελευταίο διάστημα του προπονητικού τιμ του Πανιωνίου κοουτσάροντας για ορισμένα παιχνίδια με επιτυχία και την πρώτη ομάδα όπως στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο νέος τεχνικός του Θρασύβουλου ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί σε ΑΟ Κηφισιάς, Πανιώνιο, Άρη Θεσσαλονίκης και Ιωνικό Νικαίας, ενώ έκλεισε την καριέρα του στον Πανιώνιο τη σεζόν 2002/03.
"Δώρο" από τη Νέα Σμύρνη
Ο Μάντζιος όμως δεν "ανέβηκε" μόνος από τη Νέα Σμύρνη στη Χασιά. Και αυτό αφού, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο "Θράσος" θα αποκτήσει -με την κομβική μεσολάβηση του νέου του προπονητή- τον Βασίλη Σκούρτη (φωτό).
Ο 19χρονος (27-2-1992) στράικερ θα παραχωρηθεί δανεικός από τους "κυανέρυθρους" έως το τέλος της σεζόν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, έχοντας μέχρι τώρα αγωνιστεί τρεις φορές στο πρωτάθλημα της Super League (κόντρα σε Ξάνθη, Ολυμπιακό Βόλου και Αστέρα Τρίπολης). Ο ταλαντούχος Αλβανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι στον Πανιώνιο για τρία χρόνια, ενώ πρωτύτερα είχε περάσει από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού για να ακολουθήσει το τολμηρό βήμα στη Λάτσιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου