Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα ο ΟΦΗ αν η απόφαση δεν τον δικαιώνει!!


Πηγαίνοντας η γνωστοποίηση της απόφασης από μέρα σε μέρα, στον ΟΦΗ περιμένουν ότι τελικά σήμερα θα γίνουν γνωστές οι τύχες του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι του ΟΦΗ ήταν συνεχώς... "κολλημένοι" πάνω στο ακουστικό προκειμένου να μάθουν κάτι που να αφορά την απόφαση της ένστασης, τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν και η τελευταία πληροφόρηση που είχαν ήταν ότι η απόφαση θα γίνει γνωστή σήμερα. Εξάλλου, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης την προηγούμενη Πέμπτη, η πειθαρχική επιτροπή της Football League είχε στόχο να βγάλει την απόφαση μέχρι την Δευτέρα, κάτι που τελικά δεν έγινε μετά την αναβολή που ζήτησαν οι Ηπειρώτες για την κατάθεση υπομνημάτων.

Από τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ δεν θέλησαν να κάνουν εκτιμήσεις και τονίζουν ότι η πειθαρχική επιτροπή είναι ικανή για όλα.

Πάντως, όπως και να έχει η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή σήμερα και από το τελικό πόρισμα θα κριθούν και οι επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ που είναι διατεθειμένη να την εφεσιβάλλει και να φτάσει την υπόθεση ακόμα και μέχρι το CAS.

athleticradio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου