Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Σήμερα αναμένεται η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής της Football League


Πολύ «μαγείρεμα» πέφτει στην απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας, που ενώ από την Δευτέρα έχει παραλάβει τα υπομνήματα ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ και έχει μελετήσει όλα τα στοιχεία, με την πειθαρχική επιτροπή της Football League να επιθυμεί να γνωστοποιήσει την απόφαση την Τετάρτη, εν τούτοις ούτε χθες εξέδωσε απόφαση, κάτι που θα γίνει σήμερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Θυμίζουμε ότι όταν είχε τιμωρηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα πρωτόδικα με μία αγωνιστική για την καθιστική διαμαρτυρία φιλάθλων του έξω από το γήπεδο της Βέροιας, η αθλητική δικαιοσύνη μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες από την κατάθεση του υπομνήματος είχε βγάλει και απόφαση. Σίγουρα υπάρχουν υπόγειες, αλλά και φανερές πιέσεις από βουλευτές της Κρήτης, οι οποίοι, αφού... έσωσαν την πατρίδα από το ΔΝΤ και τα σκάνδαλα, έχουν άπλετο χρόνο να ασχοληθούν και με το... «καμάρι της Κρήτης», αλλά η δικαιοσύνη καλείται να αποδείξει ότι είναι ανεξάρτητη και δεν επηρεάζεται από τέτοιες γελοίες και γραφικές καταστάσεις.
Χθες από το νησί εξέφραζαν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα γίνει δεκτή η ένσταση, μία αισιοδοξία που δεν μπορεί να πηγάζει στην κοινή λογική, παρά μόνο αν προετοιμάζεται υπογείως σκάνδαλο...
Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πάντως, βρίσκονται «έξω από το χορό», κάτι για το οποίο έχουν φροντίσει ο Στεφάν Ντεμόλ και οι επιτελείς, ώστε να μείνουν άπαντες ανεπηρέαστοι.
Αλλωστε, το επικείμενο παιχνίδι στην Ηλιούπολη εγκυμονεί κινδύνους και οι «κυανόλευκοι» επ’ ουδενί θεωρούν ότι έχει τελειώσει οριστικά η υπόθεση-άνοδος. Ο Βέλγος τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σιαλμά και Κυριάκο.

Superfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου