Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Αναστόπουλος: «Τον Μάιο ξυρίζουν τον γαμπρό»


Ο Νίκος Αναστόπουλος τάχθηκε υπέρ του κόσμου για την απογοήτευση που υπάρχει, επαναλαμβάνοντας ότι ο ΟΦΗ θα κάνει «ταμείο τον Μάιο».
Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφερόμενος στο παιχνίδι της Καρδίτσας τόνισε ότι «πρέπει να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται», ενώ μιλώντας για τον αγώνα με την Καλλιθέα πρόσθεσε, «θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, η Καλλιθέα κινδυνεύει, όμως από εκεί και πέρα η δική μας απόδοση θα καθορίσει το αποτέλεσμα».
Ο Νίκος Αναστόπουλος ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει τους Τάντιτς, Παπουλή για τον αγώνα με την Καλλιθέα και ενδεικτικό του πόσο τους υπολογίζει είναι ότι θα τους βάλει να προπονηθούν κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος:
Για το ματς με την Καρδίτσα: «Είχα πει ότι έπρεπε να επισημάνουμε κάποια στοιχεία όπως οι στημένες φάσεις. Δεν το κάναμε, με αποτέλεσμα να το χάσουμε. Θέλουμε να το ξεχάσουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από εκεί και πέρα, ο στόχος μας είναι ο Μάιος. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα».
Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία: «Αν εξαιρέσουμε ότι τα Γιάννενα έχουν αποκτήσει ένα προβάδισμα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να λέει ότι έχει ξεκαθαρίσει η δεύτερη θέση. Τον δρόμο μας θα τον βρούμε. Και καλούς παίκτες έχουμε και καλή ομάδα. Πιστεύω στους παίκτες και τον Μάιο ξυρίζουν τον γαμπρό».
Για την αναμέτρηση με την Καλλιθέα: «Είναι μια ομάδα που αποτελείται από νέα παιδιά που μάχονται. Επιπλέον θα έχουμε ένα πρόβλημα ακόμα, το γηπεδικό, όμως δεν αποτελεί καμιά δικαιολογία. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, η Καλλιθέα κινδυνεύει όμως, από εκεί και πέρα η δική μας απόδοση θα καθορίσει το αποτέλεσμα».
Για τα προβλήματα: «Υπάρχουν προβλήματα όπως ο Μπερτίν και ο Κιάσσος, όμως εμείς θα είμαστε πανέτοιμοι».
Για τον κόσμο: «Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που βρέθηκε στο πλευρό μας στην Καρδίτσα και θα τον έχουμε δίπλα μας και στην Καλλιθέα».
Για τις απουσίες στην άμυνα: «Θα το καλύψουμε εκ των έσω. Πάντα έχουμε προβλήματα και θα πάμε κόντρα στα προβλήματα».
Για τις προσθήκες στην άμυνα: «Θα δούμε τι θα γίνει μέχρι τη Δευτέρα».
Για τους Τάντιτς, Παπουλή: «Είναι δύο έμπειροι παίκτες με ποιότητα. Γνωρίζουν την κατηγορία και θα μας δώσουν αρκετές βοήθειες. Έχω πει από την αρχή ότι βασίζομαι σε είκοσι παίκτες και έχουν παίξει όλοι πλην του Καρατσάνη».
Για τα προβλήματα που υπάρχουν: «Στην Καρδίτσα ήμασταν 17 παίκτες. Οι παίκτες που ήρθαν σε συνδυασμό με τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα, που έχουν κάνει τρομερή προσπάθεια, θα πάνε την ομάδα μπροστά».
Για την απογοήτευση του κόσμου: «Είναι δικαιολογημένη. Όταν λέμε ότι κάνουμε το αυτονόητο, το λέμε για πλάκα; Έχει δίκιο. Επειδή είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχω μάθει να κοιτάζω την ουσία και αυτή είναι τον Μάιο».
Για νέες προσθήκες: «Κάνουμε μια προσπάθεια και συνεχίζεται. Δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο και δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια».
Για τυχόν αποχωρήσεις: «Είναι δευτερεύον αυτό το κομμάτι. Σημασία έχει πώς θα βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. Από εκεί και πέρα θα κρίνουμε. Όταν ήρθα στην ομάδα ήταν 27 παίκτες και έμειναν 17 παίκτες».
Για το αν υπολογίζει τους Τάντιτς, Παπουλή: «Έχουμε τέσσερις ημέρες μέχρι το ματς με την Καλλιθέα. Θα μιλήσω με τα παιδιά, είναι επαγγελματίες και θα δούμε τι θα γίνει».
Για την αποχώρηση του Βερόν: «Όλα είναι υπό εξάρτηση του τι θα πάρουμε. Υπάρχει μια 20άδα παικτών, αλλά ακολουθούν και προβλήματα. Υπάρχει και το πρόβλημα των καρτών».
Για τον Κοιλιάρα: «Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μας. Όμως θέλουμε να πάρουμε παίκτες που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Εμπεριέχει ρίσκο η επιλογή ενός παίκτη που είχε να αγωνιστεί αρκετό καιρό. Πρωταρχικός στόχος είναι να πάρουμε παίκτες σε θέσεις που πονάμε». 

Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου