Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΣάς στην κορυφή: Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 (+video)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ των Κώτσιου και Μπακαγιόκο πέρασε από την Κομοτηνή, επικρατώντας με 2-0 του Πανθρακικού στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής, αυξάνοντας την διαφορά από τον Παναιτωλικό στους επτά βαθμούς.
Και τώρα πιάστε τον. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Football League, με γκολ του Κώτσιου και του Μπακαγιόκο, πέρασε από το ΔΑΚ Κομοτηνής, επικρατώντας με 2-0 του Πανθρακικού και αύξησε την διαφορά από τους διώκτες του.
Η ομάδα του Στέφαν Ντεμόλ με τη νίκη της αυτή, εδραιώθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, αυξάνοντας την διαφορά από τον δεύτερο Παναιτωλικό στους επτά βαθμούς και από τον τρίτο Διαγόρα στους δέκα.
Ο Πανθρακικός ήταν αυτός που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση, καθώς στο 4ο λεπτό ο Κρις έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Η απάντηση του ΠΑΣ ήρθε τρία λεπτά αργότερα (7') και ήταν πιο εύστοχη. Ο Μπακαγιόκο βρήκε με ωραία πάσα τον Ντε Βινσέντι μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυριάκος και ο Κώτσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1 για τους Γιαννιώτες.

Το γκόλ του Κώτσιου Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1


Στο 28', οι φιλοξενούμενοι έχοσαν μια ακόμη καλή ευκαιρία, όταν ο Ντε Βινσέντι βγήκε τετ α τετ με τον Ανδριόλα, έκανε το πλασέ, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού, μπλόκαρε την μπάλα
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά και "καθάρισε" την υπόθεση νίκη. Στο 56' ο Ντε Βινσέντι έγινε κάτοχος της μπάλας στον χώρο του κέντρου, έκανε την κούρσα από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έκανε την παράλληλη μπαλιά στον Μπακαγιόκο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον Ανδριόλα και με πλασέ διαμόρφωσε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

 Το γκολ του Μπακαγιόκο Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

 

Στη συνέχεια, ο Πανθρακικός ανέβασε την απόδοσή του κυρίως με την είσοδο των Μαρσέλο και Σουλτανίδη στον αγωνιστικό χώρο. Στο 62' ένα σουτ του Ορλάντο έφυγε άουτ.
Στο 72', οι "πράσινοι" έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουν, όταν μετά από σέντρα από αριστερά, ο Σικαλιάς έδιωξε, η μπάλα αυτή έφτασε στον Παπουλή, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΣ.
 Από εκεί και πέρα και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, δεν άλλαξε κάτι, καθώς ο ρυθμός είχε πέσει και ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη στην Κομοτηνή με 2-0 επί του Πανθρακικού, που τον φέρνει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Superleague.
Ο διαιτητής του αγώνα Παπαπέτρου (Αθηνών), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Νατσούρα, Περπερίδη και Τζημόπουλο.
Πανθρακικός: Ανδριόλας, Περπερίδης, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Ζησόπουλος, Λόπες, Σταματόπουλος (64' Μαρσέλο), Ρομπέρ, Κρις (69' Σουλτανίδης), Παπουλής, Ορλάντο.
ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος (88' Μιχαήλ), Κώτσιος, Βάντερσον, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Κυριάκος (63' Πατσατζόγλου), Ντε Βινσέντι (72' Σκούφαλης), Τζάνης, Μπακαγιόκο.

Δηλώσεις παικτών


3ο Ημίχρονο

Στεφάν Ντεμόλ (προπονητής ΠΑΣ): «Ήταν μία σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα όπου η γηπεδούχος ομάδα έχει κερδίσει εδώ τους 19 από τους 21 βαθμούς της στο πρωτάθλημα. Παίξαμε σοβαρά και πειθαρχημένα και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων. Δουλεύουμε ως σύνολο και αυτό μας βοηθάει στο να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια καθώς ο μήνας αυτός είναι κομβικός για μας».

Εμίλιο Φερέρα (προπονητής Πανθρακικού): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ, γιατί ήταν καλύτερος. Είναι πιο δουλεμένη ομάδα από εμάς. Εμείς πληρώσαμε πως δεχτήκαμε ένα γρήγορο τέρμα. Δεν κοιτάμε αυτή τη στιγμή τα play-off, αλλά να στήσουμε ένα καλό σύνολο». 

Τάσος Πάντος (παίκτης ΠΑΣ): «Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για 2 λόγους. Αφενός επετεύχθη σε μία δύσκολη έδρα, αφετέρου ήρθε μετά από ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από ένα ατυχές γεγονός και ξέφυγε από το αθλητικό κομμάτι η συζήτηση και θα μπορούσε να μας αποπροσανατολίσει. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν ως ομάδα και πραγματικά είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας».

Νίκος Μπουτζίκος (παίκτης Πανθρακικού): «Χρησιμοποιήθηκαν 4 νέοι παίκτες. Θέλει υπομονή για να χτιστεί κάτι καλό. Πλέον ο κύριος στόχος είναι το χτίσιμο της ομάδας».


Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:
Τρίκαλα- Παναιτωλικός 2-0
Ηλιούπολη- Αγροτικός Αστέρας 1-0
Εθνικός- Πιερικός 2-1
Ιωνικός- Θρασύβουλος 2-1
ΟΦΗ- Βέροια 2-0
Διαγόρας- Λεβαδειακός 1-1
Καλλιθέα- Δόξα Δράμας 0-1
Αναγέννηση Καρδίτσας- Εθνικός Αστέρας 1-0
Πανθρακικός- ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 18 αγώνες)
1. ΠΑΣ Γιάννινα    45
2. Παναιτωλικός    38
__________________________
3. Διαγόρας    35
4. ΟΦΗ    33
5. Λεβαδειακός    30
6. Δόξα Δράμας    28
__________________________
7. Τρίκαλα    27
8. Θρασύβουλος    23
9. Ηλιούπολη    23
10. Πιερικός    21
11. Εθνικός Αστέρας    21
12. Πανθρακικός    21
__________________________
13. Βέροια    21
14. Αγροτικός Αστέρας    20
15. Εθνικός    20
16. Ιωνικός    18
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    14
18. Καλλιθέα    10

Επόμενη αγωνιστική (19η, 23/01)

Παναιτωλικός- Αγροτικός Αστέςρας
Λεβαδειακός- Τρίκαλα
Πιερικός- Ηλιούπολη
Θρασύβουλος- Διαγόρας
ΠΑΣ Γιάννινα- Εθνικός
Δόξα Δράμας- Ιωνικός
Βέροια- Πανθρακικός
Εθνικός Αστέρας- Καλλιθέα
Αναγέννηση Καρδίτσας- ΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου