Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


1ος   ΓΥΡΟΣ: Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: «Παγωμένοι» από την ποινή του αθλητικού δικαστή είναι οι Γιαννιώτες. Η τιμωρία για την είσοδο του οπαδού στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ ήταν δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ πρόστιμο (105 χιλιάδες ευρώ), κάτι που σημαίνει ότι αν δεν μειωθεί οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν ξανά στις 27 Μαρτίου!
Οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα σκοπεύουν να δώσουν δυναμικό παρών στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα για να σπρώξουν την ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ σε ένα ακόμα τρίποντο ανόδου. Εξάλλου, το έχουν ανάγκη έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία στην Ηλιούπολη. Το σερί των 6 νικών διακόπηκε, αλλά ο Βέλγος προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του παρότι η διαφορά από την 3η θέση μειώθηκε στους 8 πόντους.
Μοναδική απουσία θα είναι ο τιμωρημένος μέσος Ανδράλας (18 συμ./3). Αντίθετα, θα επιστρέψουν οι μέσοι Σιαλμάς (17 συμ./4), Κυριάκος (17 συμ./4) που εξέτισαν τις ποινές τους.
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Σικαλιάς – Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Κώτσιος – Κεϊτά, Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι – Τζάνης, Κυριάκος, Μπακαγιόκο.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήραν οι «σταχυοφόροι» με τη νίκη απέναντι στον Πιερικό, όμως η διοίκηση δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει το αυτονόητο και να τους δώσει το επιπλέον κίνητρο. Ετσι, τα μέλη της αποστολής αναχώρησαν για τα Γιάννενα απλήρωτα, με αποτέλεσμα το κλίμα να παραμένει βαρύ. Οι Θεσσαλονικείς θα δοκιμαστούν στην έδρα του πρωτοπόρου χωρίς περιθώρια ήττας, αφού βρίσκονται ήδη σε τροχιά μπαράζ παραμονής και θα επιδιώξουν να αφήσουν έξω από το γήπεδο τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Οι «πράσινοι» έχουν πανηγυρίσει μία εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή απέναντι σε μία πρώην ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, την ουραγό Καλλιθέα. Πρώην είναι και ο ΠΑΣ για τον τεχνικό του Αγροτικού Αστέρα, αλλά ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ υψηλότερος. Ετσι, στόχος είναι να δείξουν οι ποδοσφαιριστές ανάλογο πρόσωπο με αυτό που τους οδήγησε στο τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής.
Το δυσάρεστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής στα ήδη υπάρχοντα. Συγκεκριμένα ο επιθετικός Μπεκιάρης (17 συμ.) ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ο μέσος Σαπάνης (18 συμ./3) προσβλήθηκε από ίωση, ενώ τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Γόγολος (17 συμ.), Κονέ (7 συμ.) και ο επιθετικός Γκόμες (11 συμ.) είναι τιμωρημένοι.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Λαμπάκης – Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Αγγελόπουλος, Χασιώτης – Τσουκαλίδης, Κούτσης, Ναλμπάντης, Τσούκλης, Γέσιτς – Στεφανίδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες, πόσο μάλλον από τον γεμάτο προβλήματα Αγροτικό Αστέρα. Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς από τη στιγμή που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, θα παίξουν ανοικτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου