Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα – Αγροτικός Αστέρας 1-0 (+Video)


Το γκολ του Σιαλμά ήταν αρκετό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Football League και να ξεφύγει στην βαθμολογία.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε αυτό που ήθελε στο ματς με το οποία άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
 Η ομάδα του Στέφαν Ντεμόλ, με γκολ του Σιαλμά στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης, επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και ξέφυγε από τον δεύτερο Παναιτωλικό με δέκα βαθμούς διαφορά.
 Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασε αρκετές ευκαιρίες και το "χρυσό" γκολ σημειώθηκε στο 24', όταν ο Βαγγελής έκανε το σουτ, ο Λαμπάκης απέκρουσε και ο Σιαλμάς από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τους Γιαννιώτες.
 Από την άλλη, ο Αγροτικός ήταν καλός για περίπου 30 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχε κάποιες ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά οι παίκτες του δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.
 Ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη νίκη του έφτασε στους 52 βαθμούς και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη ο Αγροτικός Αστέρας με την ήττα αυτή παρέμεινε στην 14η θέση με 23 βαθμούς.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

18': Κόρνερ του Κυριάκου από δεξιά, ο Τζημόπουλος ήταν ακάλυπτος αλλά έκανε κακό κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Λαμπάκη.
24': Το 1-0 για τον ΠΑΣ με κεφαλιά του Σιαλμά. Η φάση ξεκίνησε από θαυμάσια ενέργεια του Βαγγελή, ο οποίος άνοιξε την άμυνα του Αστέρα, έκανε το δυνατό σουτ, απέκρουσε δύσκολα ο Λαμπάκης και στην επιστροφή με κεφαλιά ο Σιαλμάς που καραδοκούσε έκανε το 1-0.
44': Ξαφνικό σουτ του Κυριάκου έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα με γροθιές ο Λαμπάκης.
55': Μεγάλη ευκαιρία για τον Αγροτικό Αστέρα να ισοφαρίσει, όταν σε γέμισμα του Τσούκλη, ο Ναλμπάντης ήταν μόνος του στα καρέ του ΠΑΣ ξεχασμένος από την άμυνα του ΠΑΣ, αλλά το κοντινό σουτ εξουδετέρωσε θαυμάσια ο Κηπουρός.
56': Καρφωτή κεφαλιά από κοντά του Γέσιτς έφυγε μόλις άουτ μετά από σέντρα του Κούτση.
57': Κίτρινη κάρτα στον Τσουκαλίδη για σκληρό φάουλ πάνω στον Πάντο.
64': Κοντινή κεφαλιά του Ναλμπάντη έφυγε άουτ μετά από σέντρα του Γέσιτς.
70': Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ, όταν σουτ του Σιαλμά απέκρουσε ο Λαμπάκης και στην επαναφορά της μπάλας ο Μπακαγιόκο σούταρε άουτ.
75': Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Ντάσιου πολλά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, απέκρουσε με εκτίναξη στη γωνία ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.
78': Κίτρινη κάρτα στον Κώτσιο για σκληρό μαρκάρισμα στον Στεφανίδη.
79': Μεγάλη ευκαιρία για τον Αγροτικό Αστέρα όταν κοντινή κεφαλιά του Κωνσταντινίδη έφυγε άουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γέσιτς.
81': Σέντρα ακριβείας του Σκούφαλη, αλλά η κεφαλιά του Μπακαγιόκο έφυγε άουτ.
83': Κίτρινη κάρτα στον Σκλιοπίδη για διαμαρτυρία.
86': Μπακαγιόκο - Ντάσιος έπαιξαν το "1-2" αλλά το σουτ του τελευταίου από κοντα έφυγε άουτ.

Ο διαιτητής του αγώνα Μαντάκης (Ημαθίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Κώτσιο, Τσουκαλίδη και Σκλιοπίδη.
ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος (85' Κεϊτά), Κυριάκος, Βαγγελής (67' Πατσατζόγλου), Τζάνης (71' Σκούφαλης), Σιαλμάς, Μπακαγιόκο.
 Αγροτικός Αστέρας: Λαμπάκης, Κούτσης (69' Σαμουηλίδης), Ναλμπάντης, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Σκλιοπίδης, Στεφανίδης, Τσουκαλίδης, Τσούκλης (74' Κωνσταντινίδης), Χασιώτης, Γιέσιτς (85' Αβραμόπουλος).

* Χαμηλή η προσέλευση του κόσμου και σε αυτό το μάτς

Video του αγώνα


Στο τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές και οι παίκτες δήλωσαν τα εξής:

Περικλής Αμανατίδης (προπονητής Αγροτικού Αστέρα): «Επιλέξαμε να παίξουμε με ίδιο τρόπο στο α’ και β’ ημίχρονο απέναντι σε μια ομάδα που είναι δίκαια στην πρώτη θέση. Είχαμε καλή λειτουργία στο β’ ημίχρονο, ίσως δικαιούμασταν να βάλουμε ένα γκολ. Η εικόνα του παιχνιδιού δείχνει ότι οι παίκτες που γύρισαν μας έδωσαν μια ισορροπία. Σήμερα μας έλειπε μόνο η τύχη στο β’ ημίχρονο που δεν βάλαμε γκολ με τις ευκαιρίες που είχαμε. Εύχομαι στον ΠΑΣ να βγει και η ομάδα μου αδικείται από την βαθμολογία. Στο τέλος θα λειτουργήσει η αλήθεια. Ήταν ένα παιχνίδι, μοιρασμένο ανά ημίχρονο. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος ο ΠΑΣ στο α’ μέρος και εμείς στην επανάληψη».
Στεφάν Ντεμόλ (προπονητής ΠΑΣ): «Μελετήσαμε πολύ καλά την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Επισημάναμε την ποιότητα στο χώρο του κέντρου που έχει αυτή η ομάδα. Κι αποφασίσαμε να τους πιέσουμε στο χώρο του κέντρου για να έχουμε περισσότερο μπάλα στην κατοχή μας και να βγαίνουμε στην επίθεση. Κάναμε ένα καλό α’ ημίχρονο, όχι πολύ καλό αλλά καλό και μετά την ανάπαυλα ημιχρόνου ήμασταν τυχεροί που στο πρώτο δεκάλεπτο δεν φάγαμε γκολ. Στην πρώτη μας έσωσε ο Κηπουρός και στη δεύτερη δεν μπήκε απλά το γκολ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίξαμε καλά στο β’ ημίχρονο, δεν υπήρχε καλή συγκέντρωση και στο τέλος του αγώνα κάναμε 2-3 ευκαιρίες για γκολ. Ίσως είμαστε σε μία πολύ καλή θέση αλλά η ποιότητα πρέπει να ανεβεί της ομάδας. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι ζήτησαν οι παίκτες και εγώ να βραχεί το γήπεδο αλλά ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν έγινε. Υπάρχει πολύ νερό στην πόλη των Ιωαννίνων. Καλή συνέχεια στον Αγροτικό Αστέρα. Μιλήσαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με τους παίκτες, οπότε αποφασίσαμε να κινηθούμε στα ίδια πλαίσια όπως και στο α’ ημίχρονο για να μειώσουμε στο ελάχιστο τις αντεπιθέσεις του Αγροτικού Αστέρα. Δεν κάναμε καλό μαρκάρισμα και δεν έβγαιναν καλά οι σέντρες. Όταν είσαι 1-0 στο α’ ημίχρονο περιμένεις και την αντίδραση του αντιπάλου». Σε ερώτηση αν υπάρχει κάτι το νεώτερο για την ανανέωση του συμβολαίου του τόνισε: «Όχι δεν υπάρχει κάτι το νεώτερο».
Βαγγέλης Αβραμόπουλος (ποδοσφαιριστής Αγροτικού Αστέρα): Είχαμε ίδιο πλάνο και στα δύο ημίχρονα. Μας αφήνει πίκρα το παιχνίδι γιατί είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε την ισοπαλία».
Θέμης Τζημόπουλος (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ): «Ξεκινήσαμε με κατοχή μπάλας στο α’ ημίχρονο, βάλαμε πρώτοι γκολ, δεν εφησυχάσαμε, προσπαθήσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ, είχαμε ευκαιρίες, είχε και ο Αστέρας ευκαιρίες. Κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε».

Video συνέντευξης τύπου


Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Κυριακή (6/2)

Παναιτωλικός- Πιερικός (15.00)
Θρασύβουλος- Λεβαδειακός (15.00)
Δόξα Δράμας- Τρίκαλα (15.00)
Βέροια- Ηλιούπολη (15.00)
Αναγέννηση Καρδίτσας- Εθνικός (15.00)
Καλλιθέα- Πανθρακικός (15.00)

Δευτέρα (7/2)

ΟΦΗ- Ιωνικός (18.00, ΕΤ3)
Εθνικός Αστέρας- Διαγόρας (19.00, CONNX)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 21 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    52*
2. Παναιτωλικός    42
__________________________
3. Διαγόρας    41
4. ΟΦΗ    36
5. Λεβαδειακός    34
6. Δόξα Δράμας    31
__________________________
7. Τρίκαλα    30
8. Πανθρακικός    25
9. Πιερικός    24
10. Ηλιούπολη    24
11. Εθνικός Αστέρας    23
12. Εθνικός    23
__________________________
13. Θρασύβουλος    23
14. Αγροτικός Αστέρας    23*
15. Βέροια    22
16. Ιωνικός    19
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    17
18. Καλλιθέα    11

* ΠΑΣ Γιάννινα και Αγροτικός Αστέρας έχουν ένα ματς περισσότερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου