Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ντεμόλ στη συνέντευξη τύπου : «Έκανα αυτά που έπρεπε» (+Video)


Από σήμερα στις συνεντεύξεις τύπου θα προσέρχονται και δύο ποδοσφαιριστές που θα αναφέρονται στα τεκταινόμενα γύρω από την ομάδα. Την «παρθενική» εμφάνιση στη media day έκαναν Κώτσιος και Κηπουρός με τον πρώτο να σημειώνει:
«Δεχτήκαμε αρκετή κριτική από τον τύπο και το φίλαθλο κοινό, αλλά εμείς θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι  για τον αγώνα με την Βέροια. Θα είναι δύσκολος ματς, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που έχει καινούριο προπονητή κι εμείς θα παίζουμε σε άδειες εξέδρες.

Μετά τα γεγονότα του Αγρινίου ήμασταν επηρεασμένοι και πρέπει να ξεχαστεί αυτό το θέμα και να επικεντρωθούμε στο μεγάλο μας στόχο. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και μέσα από τις αγωνιστικές μας δυνατότητες μπορεί να μας κρίνει ο καθένας.
Σίγουρα δεν τιμά κανέναν αυτό που έγινε, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και γίνονται πολλές φορές λάθη.
Άκουσα πολλά άσχημα λόγια για μένα, ότι στόχευσα τον Φουρτάδο. Αυτό είναι γελοίο και δεν θα το έκανα ποτέ. Ήθελαν να στείλω την μπάλα στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Για την αντίδραση του ΠΣΑΠ, που είναι το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών και το οποίο τους επέκρινε, κάτι που δεν έκανε για τις απειλές του Τζενάμο, ούτε για τη μη παραδοχή του επιθετικού φάουλ του Γκούρμα που οδήγησε σε άδικη αποβολή του Πάντου: «Αν αναλύαμε τι πρέπει να κάνει ο ΠΣΑΠ μετά από κάθε αγωνιστική θα έπρεπε να μιλάμε διαρκώς. Σίγουρα δεν μας τιμά αυτό που έγινε, αλλά από ένα λάθος δεν μπορούμε να κρεμάμε έναν άνθρωπο. Συγνώμη που το λέω, δεν είναι ρατσιστικό, αλλά επειδή είναι και μαύρος αντιλαμβάνεστε τι θα άκουγε την επόμενη μέρα αν τηρούσε το fair play. Ζητήσαμε να ξαναγίνει το ματς και ευχαρίστως να ξαναγίνει.».
Για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα: «Στην αρχή τα πράγματα ήταν ήρεμα, αλλά μόλις μπήκαν οι φίλαθλοί μας μέσα έγιναν επεισόδια. Δεν κάναμε ζέσταμα από τα δακρυγόνα, προσπαθούσαμε να απομακρύνουμε τους φιλάθλους μέσα από το γήπεδο, υπήρξε ένα χάος. Δυστυχώς, τα έχω συναντήσει στα ελληνικά γήπεδα πολλές φορές αυτά και κάποτε πρέπει να σταματήσουν.
Είχαμε καλές σχέσεις με τον Παναιτωλικό. Όταν γίνεται ένα τέτοιο περιστατικό δεν πρέπει να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, αλλά να ηρεμούμε τα πνεύματα. Δεν πρέπει να φέρουμε την έχθρα μεταξύ δύο κοντινών πόλεων, αλλά να βοηθήσουμε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις».
Για το αν μίλησε με τον Φουρτάδο και την απάντηση που πήρε: «Μου είπε ότι δεν κατάλαβε. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση για μας. Μας ζητούσαν οι αντίπαλοι να φάμε γκολ, να κάνω εγώ κάποιο πέναλτι. Δεν μου έχει ξανασυμβεί. Αν έκανα αυτοβούλως πέναλτι τι θα έλεγα σήμερα στον κόσμο και τη διοίκηση; Δεν μπορούσε να μου πει ούτε ο προπονητής τι θα κάνω. Το καλύτερο είναι να επαναληφθεί το παιχνίδι. Τι θα έλεγαν σήμερα οι ομάδες που κυνηγούν τον Παναιτωλικό αν δεχόμασταν ένα τέτοιο γκολ; Αν τιμωρούμασταν για διακωμώδηση οι δύο ομάδες, αντί να παραδεχτούν το fair play τι θα γινόταν; Όλα αυτά ήταν στο μυαλό μου συνεχώς. Πάντως για 10 λεπτά παίζαμε με 9 παίκτες και ούτε ευκαιρία δεν έκαναν».
Είμαι στενοχωρημένος με την αντίδραση του κ. Τεννέ, γιατί με θεώρησε υπαίτιο για unfair play, γιατί εγώ έκανα την πάσα. Δεν έδωσα ποτε δικαιώματα στην καριέρα μου. Δεν σας κρύβω ότι έβαλα τα κλάματα. Δεν θα το έκανα ποτέ για να κερδίσω. Δεν το είχαμε ανάγκη. Θα είμαστε με το σπαθί μας στη Σούπερ Λίγκα».

Φώτης Κηπουρός: «Ας ασχοληθούν με σοβαρότερα θέματα»
Τέλος το λόγο πήρε στο τέλος ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Φώτης Κηπουρός: «Θεωρώ ότι δεν ευχαριστεί κανέναν αυτό που γίνεται. Νιώσαμε άσχημα αλλά οι αρμόδιες αρχές ας κοιτάξουν τα επεισόδια στο ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, που είναι πολύ σοβαρότερο θέμα και μετά να ασχοληθούν και μ'  εμάς. Δεν θέλουμε να ξαναγίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον, αλλά σιγά-σιγά το ξεπερνάμε.
Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς. Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι. Στην έδρα μας δείχνουμε πάντα χαρακτήρα. Έχουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και η άνοδος θα επιτευχθεί είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι».

Superfm

Video της συνέντευξης τύπου

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ ΠΑΣ καλησπέρα,
    Αγαπητοί μου κύριοι Κώτσιο και Κηπουρέ , είναι γνωστό ότι είστε όλοι στην ομάδα και παράγοντες πάρα πολύ ευγενικοί και τα θηρία κοιτάνε πώς να σας κατασπαράξουν, μη σας αγγίζει αυτό που έγινε στο Αγρίνιο, ήταν πολύ καλό μακάρι να ήταν και το νικητήριο γκολ. Από την άλλη μου κάνει μεγάλη εντύπωση τα λόγια σας και πιστεύω πως χάσατε το πιστεύω και την αυτοπεποίθηση σας ως ομάδα, από την στιγμή που έχετε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και το καλύτερο Ρόστερ γιατί θα είναι δύσκολο το όποιο παιγνίδι παίξετε, και τη είναι αυτό που σας φοβίζει που δεν θα είναι ο κόσμος στις κερκίδες , αυτό που πρέπει να έχετε πάντα κατά νου, είμαστε η καλύτερη ομάδα και έχουμε το καλύτερο Ρόστερ. Ο κόσμος είναι πάντα κοντά σας , είτε κάθονται στις κερκίδες είτε όχι , σε σας εξαρτάτε, εσείς έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι.
    Σας Ευχαριστώ.
    Με εκτίμηση,
    Νικόλαος Ρικάρδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή υπήρξαν τραυματισμοί και οταν ήταν 0-0 γιατί ο κ.Παππας και οι υπόλοιποι δεν βγάζαν τη μπάλλα πλάγιο? Μήπως εμείς πρέπει να ζητήσουμε τα ρέστα και να τους κατηγορήσουμε για διακωμώδηση του αθλήματος? Το fair play το εφαρμόζει ο διαιτητής όταν εκτιμά ότι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό.ΟΦουρτάδο δεν κατάλαβε τι έγινε αλλά ούτε ο Κούσας και ο Τζενάμο δεν κατάλαβαν?. Μήπως ο Τζενάμο πρέπει να πεί τα ίδια για τον εαυτό του και για τον Κούσα? Για αυτά που είπε ο τζενάμο θα ασχοληθεί κανένας? Για τα επεισόδια που έγιναν θα επιληφθεί κάποιος?
    Ορέστης Ντούλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή