Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Καταπέλτης ο Αγγελής για τη "φιλοξενία" του Παναιτωλικού


Καταπέλτης ήταν ο Βαγγέλης Αγγελής, στον SUPER FM και την εκπομπή SUPER MAGAZINO του Γιάννη Γιαννάκη, για τα όσα έγιναν στο Αγρίνιο και τα οποία πέρασαν στα «ψιλά» των εφημερίδων, αν και κινδύνευσαν ακόμα και ζωές, αν λάβουμε υπ' όψιν το σοβαρό τραυματισμό ενός φιλάθλου, που κινδύνευσε να χάσει ένα δάχτυλο από κροτίδα που πετάχτηκε την ώρα που έμπαινε στην κερκίδα. Ο κ. Αγγελής περιέγραψε τα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν πριν και μετά το ντέρμπι, ενώ πήρε θέση και για την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ που δεν προστάτευσε το μέλος του, Εμίλιο Φουρτάδο, από τις απειλές που εκτοξεύτηκαν εναντίον του.

Για την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, σχολίασε:  «Ήταν ατυχής συγκυρία το χρονικό σημείο στο οποίο έγινε το ματς με τον Παναιτωλικό, λίγες μέρες μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και βρήκαν την ευκαιρία κάποιοι να «καλύψουν» τα όσα έγιναν εκεί. Ο κ. Γιαννακόπουλος καλό είναι να πάρει και να ξαναδεί το βίντεο, όχι της επίμαχης φάσης, αλλά από την αρχή τον αγώνα, γιατί προφανώς ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έχει δει τα δακρυγόνα που έπεσαν στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα την ώρα που έκαναν ζέσταμα. Αυτό πέρασε στα «ψιλά», όπως πέρασαν στα «ψιλά» τα ρατσιστικά συνθήματα στον Μπακαγιόκο, τον Κεϊτά και τον Φουρτάδο και τα αντικείμενα που δέχτηκαν στο κεφάλι Μπακαγιόκο και Φουρτάδο. Προφανώς είδε μόνο τη φάση του γκολ. Ας πάρει τον κ. Πατσατζόγλου, πρώην συμπαίκτη του, να του πει τι έγινε εκεί. Γιατί η ομάδα που δεν έκανε ζέσταμα στο γήπεδο την Δευτέρα ήταν μόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έμπαιναν στα αποδυτήρια οι παίκτες με δάκρυα, με πόνους στο στομάχι και είχε γεμίσει το ιατρείο του Παναιτωλικού.
Έχω εισηγηθεί στον πρόεδρο η πολιτική της ομάδας να αλλάξει, να σταματήσουν οι χαμηλοί τόνοι, γιατί έγιναν πράγματα και θάματα την Δευτέρα. Και φυσικά έγιναν και πολλά ακόμα κατά των φιλάθλων μας και είχαμε και φραστικές επιθέσεις και πριν και κατά τη διάρκεια και στη συνέντευξη τύπου κι ενώ έγιναν τόσα πράγματα δεν μιλάει κανένας. Εγώ δεν μπορώ να μιλάω μόνος, πρέπει να μιλάει και ο πρόεδρος.
Εγώ δίνω μπράβο στον Χριστοβασίλη που ζήτησε συγνώμη και είπε να επαναληφθεί το παιχνίδι, κάτι που δεν έκανε ούτε ο κ. Μαρινάκης».
Για το αν δεχόταν τηλεφωνήματα από τον κ. Χριστοβασίλη για να δώσει εντολή να δεχτεί γκολ η ομάδα: «Ο κ. Χριστοβασίλης ουδέποτε μας ζήτησε να καθίσουμε να χάσουμε. Είναι ψευδέστατα αυτά που λέει ο κ. Κωστούλας, ότι έπαιρνε ο κ. Χριστοβασίλης εμένα ή άλλους στο τηλέφωνο. Ο πρόεδρος με πήρε και μου είπε «αν ο Φουρτάδο είναι τραυματίας πέστε του να καθίσει έξω μη πάθει χειρότερη ζημιά». Ο Φουρτάδο έχει θλάση και θα μείνει έξω ίσως και στο ματς με την Καρδίτσα. Αυτό έγινε».
Για την ανακοίνωση με τα πολλά ατυχή σημεία της: «Ο κόσμος είναι στενοχωρημένος από την ανακοίνωση που βγήκε στο πόδι. Βγήκα όμως προσωπικά εγώ σε εκπομπές και αποκατέστησα κάποια πράγματα. Στο πρώτο ματς στα Γιάννενα δεν έγινε τίποτα. Αντιθέτως στο Αγρίνιο ακόμα και απέναντι σ' εσάς τους δημοσιογράφους των Ιωαννίνων συνέβησαν απρέπειας και ήμουν εκεί και τις είδα. Φυγαδευτήκατε ουσιαστικά και περάσατε από τα αποδυτήριά μας για να φύγετε από το γήπεδο.
Μήπως επειδή έχουμε κρίσεις αυτόν τον καιρό δεν είπε τίποτα και η αστυνομία, που έβαλαν σ' ένα κλουβί τους φιλάθλους μας και τους πέταγαν πέτρες, κροτίδες κτλ οι αντίπαλοι. Μόνο το ελικόπτερο του Κωστούλα δεν έπεσε πάνω τους! Έλεος πια! Αν είχαν γίνει αυτά στα Γιάννενα τι τιμωρία θα είχαμε»;
Για τις δηλώσεις του Λουίτζι Τζενάμο: «Βγαίνει και μας κατηγορεί για ορισμένα πράγματα ο κ. Τζενάμο και γελάει όλη η Ελλάδα μ' αυτά που ακούει και ξέρετε γιατί; Γιατί ήταν επίλεκτο στέλεχος της γνωστής «παράγκας». Τότε δεν ευαισθητοποιήθηκε μία φορά να πει κάτι για τους συναδέλφους του;
Για να μην πούμε και για ένα ματς Παναιτωλικός-Τρίκαλα το 1998 , για ένα γκολ του κ. Σέγγου, με τον οποίο επικοινωνήσαμε και μας είπε τι έγινε στο 90'. Και για το ματς Πιερικού-Κέρκυρας το 2006 στο κύπελλο. Δεν θυμάμαι κάποια ανακοίνωση του ΠΣΑΠ τότε για το fairplay.
Είναι άξιο απορίας που μίλησε ο κ. Γιαννακόπουλος για το fair play και δεν μίλησε για τις αντιασφυξιογόνες μάσκες που έπρεπε να φοράμε για να κάνουμε ζέσταμα».
Για τις τεταμένες σχέσεις με τον ερασιτέχνη ΠΑΣ: «Είναι θέμα που θα χειριστούν Χριστοβασίλης και Τσάγκας. Ο κ. Χριστοβασίλης να ζητήσει συγνώμη, αλλά το ίδιο πρέπει να κάνει και ο κ. Τσάγκας που μας κάλεσε σε μια εκδήλωση που είχε κληθεί και ο κ. Κούγιας. Δεν μπορούσαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με όσα έχουν λεχθεί τον τελευταίο καιρό.
Πρόεδρος και Τσάγκας να καθίσουν και να τα βρουν, όπως τα έβρισκαν πάντα. Όλοι ενωμένοι και να σταματήσει η διπροσωπία. Ο καθένας να λέει ευθέως τα παράπονά του. Δεν γίνεται να τσακωνόμαστε το πρωί και το βράδυ να είμαστε παρέα. Ούτε εγώ πρόκειται να το ξανακάνω αυτό.
Για το επεισόδιό του με τον Φουρτάδο: «Τώρα προέχουν δύο πράγματα. Να κερδίσει η ομάδα την Βέροια την Κυριακή και να ανανεωθεί λίαν συντόμως το συμβόλαιο με τον Φουρτάδο για να μην τον χάσουμε, γιατί έγινε περιζήτητος.
Δεν μ' ενδιαφέρει τι γράφτηκε στον τύπο για μένα και τον Φουρτάδο. Τα είπαμε, εγώ ήθελα να τον προστατεύσω από τραυματισμό. Είπαμε κάποια πράγματα που τελείωσαν εκεί πέρα, πήγα μετά στα αποδυτήρια τον φίλησα με φίλησε και τελείωσαν όλα. Τον Φουρτάδο πάλεψα να τον φέρω το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα και έχουμε άψογες σχέσεις και μ' αυτόν και με όλα τα παιδιά της ομάδας. Ήταν ένα επεισόδιο της στιγμής».
Τέλος ολοκλήρωσε λέγοντας: «Έπρεπε ο Ντεμόλ και ο Πάντος να φύγουν εκείνη την ώρα από τη συνέντευξη τύπου. Τον απειλούσαν κιόλας «έχεις παιδάκια ρε Πάντο»; Τον απειλούσαν δηλαδή αυτοί οι «μάγκες». Δεν μπορώ να είμαι ήρεμος με όλα αυτά. Πρέπει να βγει ο πρόεδρος να πάρει θέση για τα δακρυγόνα, όπως και οι αρχηγοί, να πουν γιατί δεν έκαναν ζέσταμα».  

Superfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου