Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Και τώρα οι δυο τους…


Το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτό που, μοιραία, «κλέβει» την παράσταση στην 23η αγωνιστική της Football League. Οι Αγρινιώτες συνεχίζουν να καταδιώκουν τους Ηπειρώτες και θέλουν εκτός από το να τους φτάσουν στην βαθμολογία να πάρουν το «αίμα» τους πίσω για το πρώτο παιχνίδι, όπου ηττήθηκαν 3-0. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ, με τον αέρα της κορυφής ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να «κλειδώσει» την πρώτη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/2

Βέροια-Πιερικός 15:00

Στη Βέροια, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πιερικό σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο κ. Καλαϊτζίδης επιστρέφει στον πάγκο της Βέροιας και δεν υπολογίζει τους Μιχαλόπουλο, Καπία και Καλογέρη. Παράλληλα αμφίβολος είναι ο Γεωργιάδης. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κατερίνης, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός οι Πέντα, Γουσούλης και Λόπεζ.

Κυριακή 20/2

Δόξα Δράμας-Θρασύβουλος 15:00

Η Δόξα μετά την ήττα της από τον Λεβαδειακό, θέλει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον ταλαιπωρημένο Θρασύβουλο. Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν τους Χατζηζήση, Καρακώστα και Μοσχάκη. Από την άλλη πλευρά ο Θρασύβουλος προέρχεται από την ήττα από τον Παναιτωλικό και θέλει ένα καλό παιχνίδι. Εκτός για τον Άκη Μάντζιο θα είναι οι Λανγκλέ, Μίχος, Παπαθανασίου, Παπαζούδης, Παληγεώργος, και Κατσίκης. Στα θετικά η επιστροφή των Φρίνμποργκ και Μουστόγιαννη.

Αν. Καρδίτσας-Αγροτικός Αστέρας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα και ψάχνει μια ακόμα νίκη για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός για την ομάδα του Βάιου Καραγιάννη θα είναι ο Μελαμπιανάκης, ενώ επιστρέφουν οι Μπουντούρης, Μπιτέλης και Ντοριβάλ. Από την άλλη πλευρά ο Περικλής Αμανατίδης δεν υπολογίζει τον τραυματία Τσουκαλίδη.

ΟΦΗ-Τρίκαλα

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση γίνεται στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ προερχόμενος από την σπουδαία νίκη επί του Διαγόρα, υποδέχεται τα Τρίκαλα και δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για συνεχίσει να βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει να αντιμετωπίσει μικροπροβλήματα τραυματισμών των Καμπάνταη, Κιάσσο, Γιακούμπου και Ρούσεφ. Όλοι αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά. Από την άλλη πλευρά τα Τρίκαλα δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους Μπριλάκη, Μπουκουβάλα και Τελκίνσκι.

Καλλιθέα-Ηλιούπολη

Το αθηναϊκό ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στο «Ελ Πάσο» μεταξύ της Καλλιθέας και της Ηλιούπολης. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στο συγκλονιστικό παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό (4-3) θέλουν νίκη για να μην χάσουν την επαφή με τους διεκδικητές της παραμονής. Εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Ζουμπουλάκης, Φαμπίνιο και ο τραυματίας Ντακόλ. Από την άλλη πλευρά για την Ηλιούπολη δεν υπολογίζεται ο Ουρόσεβιτς.

Πανθρακικός-Διαγόρας

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Διαγόρα και θέλει μια ακόμα νίκη για να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Ο Εμίλιο Φερέρα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς επέστρεψε και ο Λιαπάκης. Από την άλλη πλευρά ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν έχει στη διάθεσή του τους Τάμπαση, Πουλόπουλο και Προβατίδη.

Ιωνικός-Εθνικός

Ο Ιωνικός μετά την ήττα από τον Πανθρακικό υποδέχεται τον φορμαρισμένο Εθνικό, ο οποίος έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί της Καλλιθέας και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Εκτός για τους γηπεδούχους ο Γιόνδης. Από την άλλη πλευρά για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη οι Φαρινόλα, Κοκκίνης είναι τιμωρημένοι, και ο Παστός είναι τραυματίας.

Δευτέρα 21/2

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 15:00

Είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Και οι δύο ομάδες περίμεναν καιρό την αναμέτρηση, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Ο Παναιτωλικός για να μειώσει την διαφορά του από την κορυφή και να «ξεπλυθεί» από την τριάρα του πρώτου γύρου. Ο ΠΑΣ για να δείξει πως είναι η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας και δίκαια είναι εκεί που είναι. Ο Μπάμπης Τεννές δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Από την άλλη πλευρά ο Στεφάν Ντεμόλ ετοιμάζει την ομάδα του χωρίς καμία απουσία.

Εθνικός Αστέρας-Λεβαδειακός 18:00

Με αυτή την αναμέτρηση ολοκληρώνεται η αγωνιστική. Ο Εθνικός Αστέρας μετά την ήττα από τα Τρίκαλα ψάχνει νίκη για να ανέβει στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό σερί του με μια ακόμα εκτός έδρας νίκη. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Λουάμο και Άντονι. Αντίθετα από την άλλη πλευρά οι Ταραλίδης, Κόλτζος, Πόποβιτς και Ζαπρόπουλος θα είναι εκτός για την ομάδα του Βασίλη Βούζα.

Η επόμενη αγωνιστική:

Δόξα Δράμας – Παναιτωλικός
ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια
Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας
Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας
Λεβαδειακός – ΟΦΗ
Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα
Τρίκαλα – Πανθρακικός
Ηλιούπολη – Ιωνικός
Διαγόρας - Εθνικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου