Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς 2 η Βέροια κόντρα στον Πιερικό - Χωρίς 4 ο Πιερικός


Μόνο τη νίκη θέλουν στην ομάδα της Βέροιας, στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πιερικό, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης

 Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (18/2) η προετοιμασία της ομάδας της Βέροιας ενόψει της κρίσιμης σαββατιάτικης (19/2) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πιερικό.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας μαζί με τους κατερινιώτες έχοντας αμφότεροι 25 πόντους κι ως εκ τούτου θέλουν μόνο τη νίκη που θα τους απομακρύνει από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας άφησε εκτός αποστολής τους Μιχαλόπουλο και Καπία που είναι τραυματίες και τους Κοτταρίδη, Καμινιώτη, Παγώνη, Κουτρομάνο και Βεργώνη για αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή της Βασίλισσας του βορρά αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές:  Καντιμοίρης, Συμεωνίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Καλί, Αουρέλιο, Αμαραντίδης, Τσιάτσιος, Καλογέρης, Οικονόμου, Γεωργιάδης, Μπλαζέφσκι, Καλτσάς, Λαναρής, Μπαργκάν, Κουτσοσπύρος, Σαϊτιώτης και Διαμαντόπουλος.

Ετοιμοι και στον Πιερικό

Χωρίς τέσσερις παίκτες βρίσκεται στην Βέροια η αποστολή του Πιερικού, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρηση με την "βασίλισσα του βορρά" η οποία ανοίγει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Football League.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού ενόψει του τοπικού ντέρμπι κόντρα στη Βέροια, που θα γίνει το Σάββατο (19/2). Ο αγώνας είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου, καθώς ισοβαθμεί με τη Βέροια στη 13η θέση της βαθμολογίας και θέλει πάση θυσία τη νίκη που θα την απομακρύνει από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ.

Από την αποστολή του αγώνα αποκλείστηκε ο Περουτζίνι, ο τιμωρημένος Λόπεζ, ο τραυματίας Γουσούλης, όπως και ο Πέντα που είναι ανέτοιμος. Στον αντίποδα, επανέρχεται ο Πέτρος Κοντέων που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν αποκλείεται να πάρει τη θέση του Λόπεζ στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Πιερικού είναι οι εξής: Γουμάγιας, Καρακούτσης, Γιαζιτζόγλου, Παπαγεωργίου, Γιάννης Λαζαρίδης, Καλαγκάνης, Πέτρου, Τασίδης, Δήμου, Χατζής, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Κώστας Λαζαρίδης, Γκουγκουλιάς, Μιλόσκοβιτς, Πουλάκος, Κωνσταντινίδης, Κόιτς, Κολτσίδας και Μίμα.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση για τους φιλάθλους του Πιερικού που θα ταξιδέψουν στη Βέροια εξέδωσε η κατερινιώτικη ΠΑΕ: "Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν το Σάββατο 19-02-2011 για τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ότι η τιμή εισιτηρίου θα είναι 10€ και η Θύρα στην οποία θα φιλοξενηθούν είναι η Θύρα 5 (πέντε) στην οποία θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου