Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Εκτίμησης αγώνα: ΟΦΗ – ΙΩΝΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Ιωνικός – ΟΦΗ 1-2

* ΟΦΗ και Ιωνικός δεν έχουν αναδειχτεί ποτέ ισόπαλοι στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί έχουν πανηγυρίσει 16 νίκες σε 20 ματς εντός έδρας.
ΟΦΗ: Το νέο ξεκίνημα έγινε στο Ελ Πάσο και η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να δώσει συνέχεια στην ανοδική της πορεία. Είναι το φαβορί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή για να μην πέσει θύμα έκπληξης.
Οι «μελανόλευκοι» επέστρεψαν έπειτα από πέντε αποτυχημένες απόπειρες στις εκτός έδρας νίκες την περασμένης εβδομάδα κόντρα στην Καλλιθέα. Ηταν ανώτεροι, ο τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος νιώθει πιο ασφαλής, ενώ πλέον μπορεί να υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες Γεωργίου, Μπουλούτ. Ο ΟΦΗ, βέβαια, περιμένει να έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών του στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.
Το κακό για τον Αναστόπουλο είναι ότι έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για ένα ακόμα παιχνίδι. Εκτός αποστολής έμειναν λόγω τιμωρίας ο τερματοφύλακας Βεζυρίδης (20 συμ.), ο αμυντικός Κιάσσος (18 συμ.) και ο μέσος Κάλαϊτζιτς (18 συμ./1), ενώ υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του έχει ο στόπερ Μπερτέν (16 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Κασμερίδης – Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Χαριτωνίδης – Κατσικογιάννης, Ζορμπάς, Ρούσεφ – Αγρίτης, Γιακούμπου, Βλόνταρτσικ.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Η ήττα της Αναγέννησης Καρδίτσας από τον Εθνικό ήταν ιδανικό αποτέλεσμα για τους Νικαιώτες. Η διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό διατηρήθηκε στους δύο πόντους και οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του ΟΦΗ, που θα αποτελέσει μεγάλη ανάσα για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Οι ποδοσφαιριστές του Μίκι Τσίρκοβιτς έχουν πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο στα 11 τελευταία ματς που έχουν δώσει. Την περασμένη εβδομάδα παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία στην έδρα τους απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, δείγμα ότι δεν διάθεταν λύσεις στην επίθεση. Ωστόσο, εκφράζεται η αισιοδοξία πως με τις προσθήκες που έγιναν το αγωνιστικό πρόσωπο θα βελτιωθεί.
Στο απουσιολόγιο του Τσίρκοβιτς βρίσκονται λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Χατζηγιαννακός (2 συμ) και ο μεσοεπιθετικός Αλβες (17 συμ./3).
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Θεοδωρόπουλος – Βλάχος, Αρβανίτης, Ρουσάκης, Δελήμπασης – Χατζής, Πασσάς, Σπυριδάκης, Ερρίκος, Πολίτης – Τόμας.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολλές οι απουσίες για τον ΟΦΗ, αλλά αλίμονο αν μιλάμε για προβλήματα όταν αντίπαλος είναι ο αποδεκατισμένος Ιωνικός. Οι Κρητικοί αν παρουσιαστούν σοβαροί δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πανηγυρίσουν τη δεύτερη διαδοχική επιτυχία στο πρωτάθλημα κόντρα σε μία ομάδα που αποτελείται από πολλούς άπειρους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου