Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει Παναιτωλικού


Σε ρυθμούς Παναιτωλικού κινούνται άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο αγώνας της Δευτέρας που ορίστηκε να διεξαχθεί στις 15:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Conn - X TV είναι αυτός που τραβάει την προσοχή των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου για τις επόμενες ημέρες. Η προετοιμασία για την εν λόγω αναμέτρηση ξεκίνησε σήμερα με τους παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν προκειμένου να ξεκουραστούν.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση με το βάρος στην πρωινή να δίνεται σε ασκήσεις ταχυδύναμης, ενώ το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές ασχολήθηκαν με ασκήσεις τακτικής και με σουτ. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Παύλος Βαρτζιώτης ο οποίος πήρε ειδική άδεια για να παραβρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του η οποία "έφυγε" από την ζωή χθες βράδυ. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον ίδιο τον παίκτη και στην οικογένεια του.
Τέλος, ο διαιτητής Αναστάσιος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών ορίσθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Για βοηθούς θα έχει τους Μανώλη Γιανουγλίδη και Νικόλαο Χαρίτο από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος θα είναι ο Ανδρέας Λαγός από τον σύνδεσμο Αχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου