Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τα σχολιανά (13/3/2011)

             Πώς να ξεκινήσω φίλοι μου. Το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια; Τι για τον Δαλούκα, για τον Μπέο; Τι να γράψω; Ο ΠΑΣ φεύγει από την δεύτερη κατηγορία σε λίγο… και που πάει, στους Λύκους της μεγάλης κατηγορίας. Αφήνει τα «γατάκια» της μικρής κατηγορίας και πάει στους ΛΥΚΟΥΣ  της Σούπερ Λίγκα.

Ο ΠΑΣ τι είναι; Εδώ είναι το ζήτημα… Μπορεί να κάνει κάτι στην «φωλιά του κούκου»; Πάμε εκεί… με τι όπλα; Αυτές τις σκέψεις κάνω… και είμαι σε πανικό!!

            Είναι ο αδύναμος κρίκος η ομάδα της πόλης μας; Και αν ΝΑΙ… πως θα περπατήσει του χρόνου. Έχει τον κόσμο της, δεν λέω… η διοίκηση να κάνει σοβαρές κινήσεις… Να τους παίξει με ανοιχτά χαρτιά… και ο Θεός βοηθός…

Στόχος του ΠΑΣ στην μεγάλη κατηγορία. Η παραμονή. Σιγά  τον στόχο μια ζωή ο ίδιος στόχος. Ο κόσμος της ομάδας θέλει προοπτική… και όραμα… Έτσι με την λογική να μην πάω ξανά στην β’ εθνική δεν κάνεις τίποτα…

Υπάρχουν τρόποι να φτιάξεις, ένα γλυκό «παραμύθι» όμως δεν υπάρχουν μυαλά!!! Εδώ μπορεί να γίνει κάτι… γιατί είναι σχετικά παρθένο το έδαφος… Είναι εποχές κρίσης. Σε όλα τα επίπεδα… Ας κρατήσουν οι φίλοι της ομάδας μικρό καλάθι… Γενικά… Αν και η γνώμη μου είναι ότι φέτος ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. Αυτή την αίσθηση έχω.

Κάνουν μερικοί αναλύσεις για την δυναμική της ομάδας. Μιλούν και για ποδοσφαιριστές!!! Πόσοι πρέπει να φύγουν, τι πρέπει να έλθει!! Λένε και ονόματα!! Μα είναι δυνατόν!! Η β΄ εθνική είναι σε εξέλιξη… έχει… κάτι ακόμη… Ντροπή. Την προσοχή σας παρακαλώ… Αναλυτές της μαλακίας.

Τελικά ο Βέλγος κόουτς θα είναι μαζί μας στην Σούπερ Λίγκα; Καλή κίνηση με τον Κειτά… Υπομονή… θα δούμε κι άλλα… έτσι μου λένε αυτοί που ξέρουν. Περιμένω… εγώ και χιλιάδες φίλοι του ΠΑΣ.

Κάτι διαβάζω σε εφημερίδες της Αθήνας για Καρεμπέ!! Ωχ… άλλα κόλπα, για τεχνικό σύμβουλο ή παίχτη; Η Αντριάνα στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Ωχ-Ωχ… Εχουν πλάκα αυτές οι «ειδήσεις», γελάει ο κόσμος μέσα στην πίκρα του. Υ.Γ. Μαθαίνω ότι η Αντριάνα τον χώρισε τον Κριστιάν!!

Να ευχαριστήσω θερμά τον Χ. Λεμονιά για την  βοήθειά του. Με βοηθάει να ανέβω την «σκαλωσιά» του γηπέδου!! Μας είδαν φίλοι μου να με κρατάει και τρελάθηκαν!! Πάει ο σχολιανός… είπαν… εγκεφαλικό!! Όχι ρε, απλά υψοφοβία έχω…

Όσο για τον Φ. Βρόσγο τι να πω, δεν έχω λόγια… ο άνθρωπος είναι κοντά σε όλους… Καλό παιδί… και φανατικός ΠΑΣ. Μ’ αρέσουν ιδιαίτερα αυτοί οι «σκαπανείς» της ομάδας, τους τιμώ ιδιαίτερα.
Είχα χρόνια να πεταχτώ πάνω από χαρά σε γκολ του ΠΑΣ. Το έκανα στο γκολ του Μπακαγιόκο στην Καρδίτσα. Αλβαρέζ εκτέλεση. Μέγας παίχτης!!

Ο Σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου, παραλίγο να μας κάνει ζημιά!! Μόνο μια ευκαιρία έγινε Μουσάτε; Για να τα πω στον Αλέκο να σου τραβήξει το αυτί!! Άκου μια ευκαιρία είδα, και ο ΠΑΣ είχε 7 τελικές!!

Άκουσα ότι ο Φουρτάδο ετοιμάζει Μπαρ στο Αγρίνιο!!  Φέρ Πλέι θα το ονομάσει… Καλό. ΟΧΙ δεν το είπε ο Λαζόπουλος. Εδώ το άκουσα στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Υπάρχει ΠΑΡΑΓΚΑ λένε στο ελληνικό ποδόσφαιρο!! Και μερικοί-μερικοί πέφτουν από τα σύννεφα!! Κάνουν πως δεν ξέρουν!! Πω-Πω… ΠΑΡΑΓΚΑ!! Μα είναι δυνατόν. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΠΑΡΑΓΚΑ φίλοι μου… Και όποιος δεν έδινε γη και ύδωρ, σ’ αυτή, άστα να πάνε.

Ο Δαλούκας. Καλός Διαιτητής!! Τον «εφαγε» το σύστημα γιατί έπαιξε τον εαυτό του στο 100%. Στο παρασκήνιο πρέπει να είσαι σοβαρός-τυπικός και τίμιος!! Γιατί αν την «κάνεις» για πάρτι σου υπάρχουν και Ρώσοι, Τσετσένοι κι άλλες «Δημοκρατικές δυνάμεις» του θανάτου.

ΟΧΙ στην «Αθλητική Γνώμη» δεν είμαι εκεί πια… Υπάρχουν άλλοι ικανοί και δραστήριοι φίλοι που τραβάνε το κουπί. Τους εύχομαι δύναμη και κουράγιο. Δύσκολες εποχές… για όλους.

Όσο για αυτούς που στα ραδιόφωνα λένε ονόματα… τι να πω, τους αφήνω στην βλακεία τους. Ο κόσμος όμως γνωρίζει και φυσικά θα έλθει η …ώρα τους. Το έγραφα πάντα ο βλάκας είναι ανίκητος!! Κανείς δεν μπορεί να τον κερδίσει. Δεν χάνει ο βλάκας. Η βλακεία είναι αρετή.

Φίλοι μου αυτά τα λίγα… από τον «κουρασμένο» Σχολιανό.  Ένα φάρμακο θα με γλυτώσει άλλα θα έλθει, τον Μάιο. Η Σούπερ Λίγκα!! Εκεί θα υπάρξει πραγματικός και δυνατός Σχολιανός. Όχι ψόφιος και βαρετός!!

Σας χαιρετώ με Αγάπη και Σεβασμό

Σχολιάνος

Υ.Γ. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου