Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ


* Καμία ισοπαλία στα επτά μεταξύ τους ματς.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Στην κατάσταση που βρίσκονται οι «πράσινοι» μόνο το τρίποντο σε βάρος του Πανθρακικού θα δώσει ελπίδα για την αποφυγή των μπαράζ. Η ομάδα της Φυλής δεν κινδυνέυει – τουλάχιστον προς το παρόν - με τον απευθείας υποβιβασμό, όμως αν θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη της άνετης παραμονής θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανθρακικού.
Μετά τη νίκη επί του Εθνικού Αστέρα ο Θρασύβουλος παρατάχθηκε στο Γεντί Κουλέ με πολλές απουσίες. Ηταν το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά στάθηκε αρκετά καλά και έφυγε ηττημένος με 1-0. Ο προπονητής Ακης Μάντζιος μοίρασε συγχαρητήρια και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, αφού τα προβλήματα μειώνονται.
Ο αμυντικός Κολοτούρος (21 συμ.) και ο επιθετικός Κατσίκης (21/4) εξέτισαν τις ποινές τους. Ωστόσο, οι μέσοι Βαλεριάνος (15 συμ.), Μουστόγιαννης (20/3) και οι αμυντικοί Τσούτσουρας (11 συμ.), Καρράς (6 συμ.) και ο επιθετικός Σκούρτης (4 συμ.) έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Σιδεράκης – Ζώνας, Κακαράς, Πρίπου, Κολοτούρος – Μίχος, Σταμόγιαννος, Λανγκλέ, Φρίμπονγκ, Νικλητσιώτης – Ζαχαρόπουλος.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Με την 7η θέση φλερτάρουν οι Ακρίτες χάρη στην ήττα της Δόξας Δράμας από τον ΟΦΗ. Η ομάδα της Κομοτηνής κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να φύγει νικήτρια από το ματς με τον Λεβαδειακό, συνδυάζοντας το τρίποντο με μία πολύ καλή εμφάνιση έπειτα από αρκετό καιρό. Εκτός έδρας, πάντως, δεν δείχνει το ίδιο πρόσωπο και απέναντί της θα βρει έναν αντίπαλο που «καίγεται» για τους βαθμούς.
Οι «πράσινοι» μετά το βαρύ 4-0 στα Τρίκαλα αναζητούσαν ένα θετικό αποτέλεσμα για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της τραγικής εμφάνισης. Κατάφεραν να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο της ιστορίας τους κόντρα στον Λεβαδειακό και, φυσικά, θέλουν να δώσουν συνέχεια και να αποδείξουν ότι δεν ήταν τυχαίο. Δείχνουν να αποφεύγουν τα πλέι άουτ, αλλά παράλληλα δεν μπορούν να πουν όχι στην 7η θέση, η οποία κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να δώσει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.
Ο αμυντικός Περπερίδης (22/1) θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας, ενώ οι μέσοι Λιαπάκης (4 συμ.), Ορλάντο (7/1) και ο επιθετικός Πετρέσκου (1 συμ.) ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Πιθανή σύνθεση (4-4-2): Κουτσόπουλος – Κανωτίδης, Ρομπέρ, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας – Νισέζ, Ζησόπουλος, Κριστ, Αρσενίεβιτς – Ουλμέρ, Σουλτανίδης.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αλήθεια είναι ότι μεγάλη εμπιστοσύνη δεν εμπνέει καμία από τις δύο ομάδες. Ο Θρασύβουλος σε 13 ματς στη Φυλή έχει πανηγυρίσει μόλις έξι νίκες, ενώ ο Πανθρακικός σε ισάριθμες εξόδους έχει κατακτήσει ένα τρίποντο. Οι Ακρίτες έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τη νίκη σε βάρος του Λεβαδειακού, όμως το ματς της Φυλής θα το πάρει αυτός που έχει το επιπλέον κίνητρο. Και κακά τα ψέματα, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που «καίγονται» για να ανασάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου