Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


ΟΦΗ: Το σημαντικότερο έως τώρα παιχνίδι της χρονιάς χαρακτηρίζεται στο Ηράκλειο αυτό με τον Παναιτωλικό. Με τη διαφορά από τη 2η θέση να είναι στους 8 βαθμούς, άλλη ευκαιρία οι Κρητικοί δεν θα έχουν για να αναπτερώσουν τις ελπίδες απευθείας ανόδου. Εφόσον επικρατήσουν της ομάδας του Αγρινίου θα πλησιάσουν το όνειρο. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να προετοιμάζονται για τα πλέι οφ.
Οι «μελανόλευκοι» κόντρα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ΠΑΕ έχει χτίσει ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων, έχει «κλειδώσει» τη συμμετοχή στα μπαράζ και θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για τη 2η θέση. Σύμμαχός της είναι η παράδοση που τη θέλει να μην χάνει από τον Παναιτωλικό, ενώ αήττητος (3-1-0) στους αγώνες που έχει δώσει κόντρα στον Μπάμπη Τεννέ είναι και ο Νίκος Αναστόπουλος.
Την περασμένη εβδομάδα ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι αν και με πολλές ελλείψεις κόντραραν τους Κρητικούς και τελικά «λύγισαν» 10 λεπτά πριν το φινάλε, με τον Παπουλή να χρίζεται σκόρερ. Στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι η συμπαράσταση των οπαδών θα είναι πολύ πιο δυναμική και στο Ηράκλειο εύχονται να είναι αυτή που θα τους σπρώξει στο τρίποντο.
Εκτός αποστολής έμειναν ο μπακ Πίτσος (17 συμ.), οι μέσοι Ουκάρ (8/1), Κιάσσος (23 συμ.) και ο επιθετικός Μανούσος (9/2). Επιστρέφουν από τιμωρία ο μπακ Γαλανόπουλος (7 συμ.) και ο επιθετικός Αγρίτης (25/8).
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Βεζυρίδης – Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Μπερτέν, Γεωργίου – Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Μπουλούτ – Αγρίτης, Καμπάνταης, Παπουλής.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Απάντηση στον αγωνιστικό χώρο είναι αποφασισμένοι να δώσουν οι Αγρινιώτες και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Οι «κυανοκίτρινοι» παρατήρησαν ότι στο Ηράκλειο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την επικράτηση, όμως σημείωσαν ότι εκείνοι θα μιλήσουν στο μεγάλο ντέρμπι. Είναι εννέα αγωνιστικές αήττητοι και αν διατηρήσουν τη διαφορά των 8 πόντων από την 3η θέση, τότε θα βρεθούν αγκαλιά με την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας την 4η διαδοχική νίκη του και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο τρίποντο και εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην χάσουν από τον ΟΦΗ. Δεν θα έχουν τη βοήθεια των οπαδών τους, όμως θεωρούν ότι δεν θα επηρεαστούν από την καυτή ατμόσφαιρα και θα επιστρέψουν στη βάση τους με το θετικό αποτέλεσμα.
Ο Τεννές άφησε εκτός αποστολής τον αμυντικό Γκόλια (17 συμ.), τους μέσους Τζόνσον (4 συμ.), Γκούνκελ (15/1) και τον επιθετικό Γκουεϊ (4 συμ.).
Πιθανή σύνθεση (4-2-3-1): Τζενάμο – Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Εντζενγκουέλε – Μουμίν, Ρότσα – Μπαϊκαρά, Μπουμάλ, Θεοδωρίδης – Γκούρμα.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ματς της χρονιάς είναι αυτό για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει, τότε θα ανανεώσει τις ελπίδες για πλασάρισμα στη 2η θέση. Σε διαφορετική περίπτωση θα αρκεστεί στα πλέι οφ. Οι Κρητικοί δυσκολεύονται απέναντι σε ομάδες που κλείνονται και ο Παναιτωλικός αρκείται σε δύο αποτελέσματα. Η έδρα, πάντως, θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε ντέρμπι όπως αυτό στο κατάμεστο Γεντί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου