Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ντεμόλ: «Συνεχίζω στον ΠΑΣ»


Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Στεφάν Ντεμόλ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε. Ο Βέλγος τεχνικός τόνισε πως έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Πιο αναλυτικά: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά το παιχνίδι με την Βέροια είχα ένα ακόμα ραντεβού με τον πρόεδρο και τον κ. Αγγελή και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα περίοδο. Την Δευτέρα και την Τρίτη ήμουν στην Αθήνα και τσεκάραμε όλες τις λεπτομέρειες του συμβολαίου και οι σύμβουλοι του προέδρου ετοιμάζουν τα συμβόλαια, διατυπώνουν τους όρους και το Σάββατο υπογράφουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος απ' αυτήν την εξέλιξη και θέλω να είμαι το ίδιο χαρούμενος και σ' έναν χρόνο από τώρα. Ο στόχος για φέτος ήταν η άνοδος και του χρόνου θα είναι η παραμονή, ενώ σαφώς και θέλουμε να διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας για επιθετικό ποδόσφαιρο».

Αναφερόμενος στη χρονική διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιό του, τόνισε: «Ήθελα να υπογράψουμε γι' άλλα δύο χρόνια, ο πρόεδρος συμφώνησε με αυτό, αλλά υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα με τους νόμους της Ομοσπονδίας. Θα μείνω λοιπόν σίγουρα άλλον ένα χρόνο και από εκεί και πέρα έχω το λόγο του προέδρου ότι αν η ομάδα μείνει στην κατηγορία, τότε του χρόνου το συμβόλαιό μου θα ανανεωθεί για ακόμα ένα χρόνο. Είχαμε μιλήσει πρώτη φορά με τον κ. Χριστοβασίλη στα τέλη Οκτωβρίου, οι διαπραγματεύσεις μας κράτησαν 4 μήνες και στο διάστημα αυτό μιλήσαμε για το τεχνικό επιτελείο, για παίκτες, για τη φιλοσοφία, για την οργάνωση και τα πάντα. Έμενε η παράμετρος των οικονομικών όρων που συμφωνήθηκαν κι αυτοί. Χαριτολογώντας θα σας έλεγα ότι ευχαριστώ τους παίκτες που με τα 5 γκολ απέναντι στην Βέροια με βοήθησαν να τα βρούμε και σ' αυτό».

sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου