Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πληρώνουν για να αποφύγουν την έξωση!


Είναι γνωστό ότι η διοίκηση του ΟΦΗ χρωστάει δόσεις συμβολαίων και μισθούς, αλλά ποιος περίμενε ότι οι ποδοσφαιριστές θα έφταναν σε σημείο να πληρώνουν από την τσέπη τους ενοίκια (που είναι κατά κανόνα υποχρεώση της ΠΑΕ) για να αποφύγουν την έξωση από τα διαμερίσματά τους;

Κι όμως. Συμβαίνει κι αυτό σε μία ομάδα που η πορεία της δείχνει να εξαρτάται από το φιλότιμο των απλήρωτων ποδοσφαιριστών και από τις αντοχές που αυτοί επιδεικνύουν στις στερήσεις. Γιατί με τα έξτρα πριμ που μοιράζονται κατά καιρούς δεν λύνεται σε καμία περίπτωση το πρόβλημα, όταν ο καθένας έχει εκκρεμότητες αρκετών χιλιάδων ευρώ με την ΠΑΕ.

Ούτε βέβαια με τις ανέξοδες υποσχέσεις του προέδρου Νίκου Μαχλά, ο οποίος δεν παρίστανε μεν ποτέ το χρηματοδότη, αλλά ως διαχειριστής δεν εμφανίζεται συνεπής στο θέμα των οικονομικών (σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών).

Κι επειδή βέβαια κάποια στιγμή το ποτήρι της υπομονής ξεχειλίζει, οι προσφυγές βρίσκονται προ των πυλών. Ο Μανόλης Ψωμάς άνοιξε προ καιρού το χορό (για την τρέχουσα σεζόν) και όλα δείχνουν ότι θα βαδίσουν στα χνάρια του κι άλλοι. Και μάλιστα άμεσα. Εκεί δε που θα «βρέξει» προσφυγές στη Δικαιοσύνη είναι στο τέλος της περιόδου, αν η ομάδα δεν έχει επιτύχει την άνοδο στη Super League για να καλύψει «τρύπες» με τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου.

sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου