Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Χαλαρότητα αναγνώρισε ο Ντεμόλ και έδωσε κίνητρο


Αναγνώρισε έμμεσα στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Στεφάν Ντεμόλ ότι υπήρχε μια χαλαρότητα το τελευταίο διάστημα στην ομάδα του και εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό αποφάσισε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του. Ποιο είναι αυτό; Στα αποδυτήρια υπάρχει ένα χαρτί που απεικονίζει τη βαθμολογία των 4 τελευταίων αγωνιστικών για Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα, όπου οι Νικαιώτες είναι πρώτοι κι αυτό την Δευτέρα θα πρέπει να αλλάξει! Αναλυτικά:

«Είχαμε μια πολύ καλή προπονητική εβδομάδα. Τις δύο τελευταίες μέρες έγινε πολύ σκληρή προπόνηση. Το Σάββατο και  την Κυριακή θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Δευτέρας. Θέλω να παρουσιαστούμε παραπάνω από 100% έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι, οπότε θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και σενάρια που μπορεί να παρουσιαστούν.
Θα έχουμε δύο παίκτες που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην αποστολή. Αυτό το παιχνίδι είναι λίγο γρήγορα ακόμα για να συμμετάσχει ο Μπουχάν. Φυσιολογικά θα είναι έτοιμος μετά τον Ιωνικό. Ο δε Κεϊτά, όπως γνωρίζετε, δεν μπορεί να συμμετάσχει λόγω κίτρινων καρτών. Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι στη διάθεσή μου».

Αναφερόμενος στο περασμένο παιχνίδι με την Καλλιθέα τόνισε:  «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πνεύμα και τη διάθεση που επέδειξαν οι παίκτες μου. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με τον τελευταίο της βαθμολογίας χωρίς φιλάθλους. Η Καλλιθέα μας δυσκόλεψε στο α' ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήμασταν καλύτεροι. Το πνεύμα της ομάδας και ο επαγγελματισμός των παικτών, μας έδειξαν το δρόμο για το αποτέλεσμα».

Αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Είδα 2 παιχνίδια του προσεχούς αντιπάλου μας. Από χθες υπάρχει ένα μεγάλο χαρτί που απεικονίζει την παρουσία της αντιπάλου ομάδας στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Ο Ιωνικός έχει πάρει 10 πόντους (3 νίκες, 1 ισοπαλία), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μόλις 8 πόντους (2 νίκες και 2 ισοπαλίες). Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά είναι πολύ σημαντική η στατιστική τους ανάλυση. Επίσης δεν ξεχνάμε ότι ήταν η μοναδική ομάδα που μας έκοψε 2 βαθμούς στα Γιάννενα στον α' γύρο και φυσικά θέλουμε να παραμείνουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Επομένως, τις τελευταίες 3 μέρες θα επικεντρωθούμε στην προετοιμασία για το παιχνίδι, επειδή είναι πολύ σημαντικό». 

Για το ταξίδι του κ. Αγγελή στη Γαλλία και την ενημέρωση που του παρείχε, σχολίασε: «Αυτή είναι η αρχή των εργασιών για την επόμενη χρονιά. Ο κ. Αγγελής είδε έξι παιχνίδια. Φυσικά ήταν κι άλλοι σκάουτερ εκεί από άλλες ομάδες, ελληνικές και μη, οπότε σε περίπτωση που βρεις κάποιον υποψήφιο παίκτη που σου αρέσει πρέπει να κινηθείς γρήγορα, γιατί δεν είσαι μόνος. Έχουμε όμως μπροστά μας πολύ καιρό, πολλούς παίκτες υποψήφιους, αλλά το πιο σημαντικό είναι η κατάκτηση του στόχου μας. Αν το κάνουμε αυτό γρήγορα θα έχουμε όλο το χρόνο έτσι ώστε και στις άλλες παραμέτρους να προετοιμαστούμε κατάλληλα και φυσικά κι εγώ ο ίδιος θα έχω χρόνο να ταξιδέψω να δω κάποιους υποψήφιους παίκτες». 



Δημήτρης Σιαλμάς: «Θέλουμε το πρωτάθλημα»

«Το παιχνίδι με την Καλλιθέα ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, γιατί η Καλλιθέα ήταν τελευταία και όπως συμβαίνει με πολλές ομάδες που έρχονται εδώ, προσπαθούν να καταστρέψουν τον τρόπο που παίζουμε. Το θέμα είναι ότι κερδίσαμε, πήραμε τους 3 βαθμούς κι αυτό μας ικανοποιεί, έστω κι αν δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.

Για τον Ιωνικό θυμίζω ότι είναι η μοναδική ομάδα που πήρε ισοπαλία στην έδρα μας, είναι καλή ομάδα, στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει καλά αποτελέσματα, αλλά μας έχουν απομείνει μερικά παιχνίδια για να κατακτήσουμε το στόχο μας. Δεν πρόκειται να αφήσουμε καμία ομάδα να μας κόψει πόντους. Πάμε για τη νίκη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα με τον Ιωνικό. Γενικώς πάμε σε όλα τα ματς για νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα δεν έχουμε σαν σκέψη να βγούμε δεύτεροι ή τρίτοι, θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα». 



Τόμας Ντε Βινσέντι: «Να κερδίζει ο Παναιτωλικός να έχουμε κίνητρο»

«Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική, τώρα έρχεται πιο δύσκολο παιχνίδι, γιατί όλες οι ομάδες παίζουν για κάποιο στόχο, είτε για τα play-off είτε τα play out. Εμείς παίζουμε για να γίνουμε πρωταθλητές.

Είναι μία πρόκληση το εκτός έδρας παιχνίδι κι ένα καλό τεστ. Δεν κερδίσαμε στις προηγούμενες εξόδους μας. Είμαστε πολύ κοντά στο να αλλάξουμε κατηγορία και να πάμε στη Σούπερ Λίγκα.
Από την πλευρά μου εγώ θέλω να συνεχίσει να κερδίζει ο Παναιτωλικός, γιατί αυτό θα μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο ή θα μας αποτρέψει από ενδεχόμενη χαλάρωση στη συνέχεια του πρωταθλήματος».




κείμενα πηγή: superfm

1 σχόλιο:

  1. Η ομάδα καβάλησε το καλάμη, ήμαστε η καλύτερη ομάδα έχουμε το καλύτερο Ρόστερ. Με αυτά τα λόγια φτιάσανε στην χαλαρότητα και ποιοι ήμαστε εμείς, δυστυχώς η δουλειά του κατεργάρη έρχεται η στιγμή που εκδηλώνετε αρνητικά, έτσι ακριβός την πάτησε ο ΠΑΣ και πρέπει τώρα να τρέχει για να φτάσει εκεί που θέλει. Ο Θεός την βλακεία την συγχωρεί την Μαλακία όχι. Και κάτι ακόμα , πρέπει η Διοίκηση να προσέξει πάρα πολύ, όταν είναι να πέσουν οι υπογραφές με τον Ντεμόλ και αυτό αναβάλετε για Ελληνικές δικαιολογίες και πάει όλο πίσω, μη ξεχνάμε ότι ο κύριος Ντεμόλ είναι Βέλγος, ο κύριος Χρηστοβασίλης πρέπει και μόνος να αφήνει για λίγο τους Συμβούλους του και από μόνος να βλέπει μακριά και να ζυγίζει τα πράγματα καλύτερα, διότι η χαλάρωση του ΠΑΣ έχει να κάνει και με αυτό, πως είναι δυνατόν τώρα ξαφνικά ο Ντεμόλ να είδε την χαλάρωση πριν στα άλλα παιχνίδια δεν την είχε δει ανοίξτε τα μάτια σας. !!!!!!!!
    ΡΙΚΑΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή