Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, είδε τον Παναιτωλικό να γνωρίζει την ήττα στο Ηράκλειο και βλέπει ότι κόντρα στον αποδεκατισμένο Διαγόρα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει τέσσερις βαθμούς από τη 2η θέση.
Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κατεβάσει ταχύτητα στα τέσσερα τελευταία ματς. Σε οκτώ αναμετρήσεις έχει παραχωρήσει πέντε ισοπαλίες, όμως είναι αήττητος στις 14 τελευταίες αγωνιστικές. Οι Ηπειρώτες διαμαρτυρήθηκαν για ένα ακυρωθέν γκολ στη Νίκαια, αλλά βάσει της απόδοσής τους δεν δικαιούνταν τίποτα περισσότερο από τον βαθμό. Οι ποδοσφαιριστές του Στεφάν Ντεμόλ καλούνται να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο που στις δύο τελευταίες επισκέψεις του έχει αποσπάσει ισάριθμες ισοπαλίες.
Ο Ντεμόλ για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αριστερό μπακ Βάντερσον (27/2), ενώ εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μπακαγιόκο (25/16). Αντίθετα, ο μέσος Κεϊτά (22 συμ.) εξέτισε την ποινή του.
Πιθανή σύνθεση (4-3-3): Κηπουρός – Ντάσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Κώτσιος – Τζημόπουλος, Κεϊτά, Ανδράλας – Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Φουρτάδο
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Οι Ροδίτες βλέπουν τη διαφορά από την 7η θέση όλο και να μειώνεται. Η Δόξα Δράμας απέχει μόλις πέντε πόντους και το δυσάρεστο για τους ίδιους είναι ότι ταξίδεψαν με πάρα πολλές απουσίες στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Ετσι, η αποστολή τους γίνεται εξαιρετικά δύσκολη.
Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα και είναι αμφίβολο αν θα πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στα πλέι οφ. Τουλάχιστον απέναντι στον Πιερικό διέκοψαν το αρνητικό σερί των έξι αγώνων. Ξέσπασαν με τρία γκολ και μετά από αρκετό καιρό ικανοποίησαν με την απόδοσή τους. Θα το παλέψουν μέχρι τέλους, αλλά είναι αβέβαιο αν θα αντέξουν.
Πιθανή σύνθεση (4-5-1): Χειμωνέττος – Πεταυράκης, Πλάτανος, Πουλόπουλος, Χριστοφιλέας – Αγκιριμπά, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς, Γκούτμαν, Γεωργίου - Ρέγες.
Ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης, πάντως, είναι υποχρεωμένος απέναντι στον πρωτοπόρο να παρατάξει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αφού έξι βασικοί βρίσκονται εκτός πλάνων. Απόντες λόγω τιμωρίας ο τερματοφύλακας Ταμπάσης (26 συμ.), οι αμυντικοί Σαλαμαστράκης (22/2), Σκόνδρας (15 συμ.), Χατζόπουλος (21 συμ.) και ο επιθετικός Ταραχούλσκι (23/9). Τραυματίας και ο αμυντικός Προβατίδης (19 συμ.).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χρωστά μία καλή εμφάνιση μετά από καιρό ο πρωτοπόρος ΠΑΣ. Έστω και αν θα απουσιάζει ο πρώτος του σκόρερ Μπακαγιόκο και ο βασικός αριστερός μπακ Βάντερσον, οι Ροδίτες θα παραταχθούν ελλιπείς και με μηδαμινές λύσεις στη γραμμή κρούσης. Οι οπαδοί θα έχουν επιστρέψει στις εξέδρες, οπότε εύκολα ή δύσκολα οι Ηπειρώτες θα προσθέσουν τρεις ακόμα πόντους στο σακούλι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου