Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Η πίτα των Blue Vayeros Αθηνών! (+Video)


Mε την ευκαιρία της παρουσίας του ΠΑΣ Γιάννινα στην Αθήνα, ο σύνδεσμος Blue Vayeros έκοψε την ετήσια πίτα του, παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Χριστοβασίλη!
Τη Δευτέρα ο πρωτοπόρος της Football League ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, αλλά δεν κατάφερε και λόγω διαιτησίας να νικήσει. Μια μέρα νωρίτερα οι οπαδοί του στην Αθήνα και συγκεκριμένα οι Blue Vayeros Αθηνών έκοψαν την πίτα τους.
Παρουσία των μελών τους αλλά και του προέδρου του ΠΑΣ, Χριστοβασίλη, του αρχηγού της ομάδας Ντάσιου, του manager Αγγελή, του Δντή της μπουτίκ Μπάλλα και του μέλους του Δ.Σ. Βρόσγου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους μέσα σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.
Η εκδήλωση κράτησε μέχρι αργά τα μεσάνυχτα και καθ όλη την διάρκειά της  τα τραγούδια και τα συνθήματα του AJAX είχαν την τιμητική τους μονοπωλώντας το μουσικό …ρεπερτόριο.
Από τους παρευρισκομένους αποθεώθηκε κυριολεκτικά ο αρχηγός και όλοι τον πλησίασαν ώστε να ανταλλάξουν κάποιες κουβέντες μαζί του, ενώ καταχειροκροτήθηκε και ο πρόεδρος στον σύντομο λόγο του που αναφέρθηκε στις προσπάθειες δημιουργίας του γηπέδου του ΠΑΣ.
Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Αγγελής στον οποίο έπεσε το φλουρί ενώ χαιρετισμό εκ μέρους των Bluevayeros Ιωαννίνων απηύθυνε ο Αλέκος Καρύτσας
Ήταν πράγματι μια μοναδική εκδήλωση, άψογα οργανωμένη, που ενθουσίασε  όλους τους παρευρισκόμενους και ανέδειξε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παιδιών του συνδέσμου.
Η προσπάθεια που κάνουν άλλωστε  είναι μοναδική και όποιος έρχεται κοντά τους αισθάνεται αμέσως  ότι είναι μέλος της «παρέας» τους και συνειδητοποιεί πόσο ισχυρά μπορεί να ενώσει το όνομα του ΠΑΣ όλους τους Ηπειρώτες στην Αθήνα.
Η βραδιά έκλεισε με τον ύμνο του ΠΑΣ και το επόμενο ραντεβού δόθηκε στα Γιάννινα και στον επόμενο αγώνα του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες .

Video απο την κοπή της πίτας

1 σχόλιο:

  1. Ο χοντρός σε αυτή την πίτα πήγε, ενώ στου ερασιτέχνη ΠΑΣ στα Γιάννενα, την σνόμπαρε!!!! Μάλλον βλέπω μια ελαφριά ψυχρασία, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Χατζηχρήστος με τον ερασιτέχνη. Ψυχραμένοι είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή