Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Διαιτητές Super League και στα φετινά play off της Β' Εθνικής


Oπως συνέβη και πέρσι, στους αγώνες των play off και play out της Football League θα σφυρίξουν διαιτητές της παραπάνω κατηγορίας, δηλαδή της Super League. Επιπλέον, αξιολογημένοι διαιτητές θα διευθύνουν τους αγώνες των τριών τελευταίων αγωνιστικών, που πιθανότατα θα έχουν κοινή ώρα έναρξης. Αυτά αποφασίστηκαν κατά τη συνεδρίαση της διοργανώτριας, το απόγευμα της Τρίτης, όπου βασικό θέμα ήταν η αδειοδότηση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρόταση για τους διαιτητές έριξε στο τραπέζι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννης Κομπότης και την ψήφισαν οι εκπρόσωποι όλων των παριστάμενων ομάδων πλην του ΟΦΗ, ο οποίος δεν ξεχνά την τραυματική εμπειρία του από τα περσινά play off.

Η αδειοδότηση

Σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης, ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΠΑΕ για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη σύνταξη ενός πλήρους φακέλου. Σχετική εγκύκλιος, μάλιστα, απεστάλη από την ΕΠΟ προς όλες τις ΠΑΕ της Β' Εθνικής. Ολες τους καλούνται να αποδείξουν με εξοφλητικές αποδείξεις ή ιδιωτικά συμφωνητικά ότι δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι τις 31/3/2011 προς ποδοσφαιριστές, προπονητές και το Δημόσιο.

Οι φάκελοι για την αδειοδότηση πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 22 Μαρτίου. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα γίνονται δεκτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου