Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Νίκη με ανατροπή ο Λεβαδειακός (+Video)


Ο Λεβαδειακός παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Ηλιούπολη, με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 4-2. Με το δεξί το ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο των Βοιωτών.

Με το δεξί ξεκίνησε στον πάγκο του Λεβαδειακού ο Γιάννης Παπακώστας. Η ομάδα της Βοιωτίας πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην Ηλιούπολη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με 4-2 και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς.

Αντίθετα η Ηλιούπολη παρέμεινε στους 31 βαθμούς μετά το πέρας 27 αγωνιστικών. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί πάντως που μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 26ο λεπτό είχαν καταφέρει να πετύχουν δύο τέρματα με τους Λαμπρόπουλο (22') και Ηλιόπουλο (26').

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του και πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (42'), κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπάρκογλου το οποίο κέρδισε ο Ναπολεόνι.

Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Η ομάδα της Βοιωτίας μπήκε αποφασισμένη να κάνει την ανατροπή και το πέτυχε. Στο 62' μετά από ατομική ενέργεια του Ναπολεόνι, ο Νικολόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2.

Δέκα λεπτά αργότερα (72'), πάλι ο Ναπολεόνι με ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα με 2-3 στους φιλοξενούμενους, ενώ στο 90' ο Ζουρούδης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-4 για τον Λεβαδειακό.

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ παίχτηκαν στην αναμέτρηση της Ηλιούπολης με τον Λεβαδειακό, η οποία δεν βρισκόταν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο τζίρος σε γνωστή στοιχηματική εταιρεία έφτασε τα 870.000 ευρώ, ποσό διπλάσιο από το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου παίχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και δη όταν ο Λεβαδειακός μείωσε σε 2-1 (σκορ πρώτου ημιχρόνου) και ισοφάρισε σε 2-2.

Όταν η Ηλιούπολη προηγήθηκε με 2-0 η τιμή του διπλού έδινε 3.00, αλλά όταν οι Βοιωτοί μείωσαν η τιμή έπεσε στο 1.40! Μάλιστα, όταν ο Λεβαδειακός ισοφάρισε η τιμή έπεσε κι άλλο, ενώ όταν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ανατροπή και προηγήθηκαν στο σκορ η τιμή έπεσε ακόμα περισσότερο. Αξιοσημείωτο δε, είναι το γεγονός πως υπήρχαν παίκτες που συνέχισαν να ποντάρουν στο διπλό ακόμα και όταν το σκορ ήταν 2-4.


Ηλιούπολη- Λεβαδειακός 2-4

(22' Λαμπρόπουλος, 26' Ηλιόπουλος - 42' πεν. Μπάρκογλου, 62' αυτ. Νικολόπουλος, 72' Ναπολεόνι, 90' Ζουρούδης)

Αν και βρέθηκε να χάνει 2-0, ο Λεβαδειακός πέτυχε τέσσερα γκολ στο διάστημα 42'-90' και έφυγε με τη νίκη (2-4) από την έδρα της Ηλιούπολης, στο ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο.
Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, καθώς οι Βοιωτοί είχαν τον έλεγχο στο πρώτο 20λεπτο, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επίτευξη δύο τερμάτων μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών. Αρχικά ήταν ο Λαμπρόπουλος που στο 22' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ ακολούθως ήταν ο Ηλιόπουλος που στο 27' με μονοκόμματο σουτ παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Κυριακίδη.
Ο Λεβαδειακός δεν πτοήθηκε παρά το σοκ. Ο Στέφανο Ναπολεόνι πήρε προσωπικά την υπόθεση ανατροπή και φρόντισε με ατομικές ενέργειες να φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Στο 42' κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάρκογλου, στο 62' έκανε τη σέντρα από την οποία προήλθε το αυτογκόλ του Νικολόπουλου, ενώ στο 72' με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο φινάλε ο Ζουρούδης.
Να σημειωθεί ότι στο 52' αποβλήθηκε ο προπονητής της Ηλιούπολης, Θύμιος Γεωργούλης, για διαμαρτυρίες, ενώ μετά τη λήξη ορισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων πλησίασαν τον Στάθη Στεφανίδη και του επιτέθηκαν φραστικά ενώ μιλούσε στο συνδρομητικό κανάλι που είχε τα δικαιώματα της μετάδοσης. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο γήπεδο και τους απομάκρυναν.  
Ο διαιτητής του αγώνα Δελφάκης (Αρκαδίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Στεφανίδη, Μπέριο, Λεοντίου, Τάσιτς και
Κόλτζο

Ηλιούπολη: Μαράμας, Λεοντίου, Λαμπρόπουλος, Δημήτρης, Ρουσάκης, Νικολόπουλος, Μπέριος, Στεφανίδης (77\ Ουρόσεβιτς), Νιάρος, Θάνος, Ηλιόπουλος (64' Σικαλιάς).

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ψωμάς, Ταραλίδης, Τάσιτς (59' Μπεγκόνια), Ναπολεόνι (79' Κορδονούρης), Ζουρούδης, Μπάρκογλου, Πόποβιτς (70' Κοιλιάρας).

Video με τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα


Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Παναιτωλικός- Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1
ΟΦΗ- Εθνικός Αστέρας 1-0
Καλλιθέα- Βέροια 2-4
Πανθρακικός- Δόξα Δράμας 0-1
Εθνικός- Θρασύβουλος 0-0
Διαγόρας- Πιερικός 3-0
Αγροτικός Αστέρας- Τρίκαλα 0-0
Ηλιούπολη- Λεβαδειακός 2-4
Ιωνικός- ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 27 αγώνες)

1. ΠΑΣ Γιάννινα    62
2. Παναιτωλικός    61
__________________________
3. ΟΦΗ    53
4. Λεβαδειακός    48
5. Τρίκαλα    47
6. Διαγόρας    46
__________________________
7. Δόξα Δράμας    38
8. Βέροια    34
9. Πανθρακικός    33
10. Ηλιούπολη    31
11. Εθνικός    31
12. Πιερικός    30
__________________________
13. Αγροτικός Αστέρας    30
14. Θρασύβουλος    30
15. Ιωνικός    30
16. Εθνικός Αστέρας    28
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    21
18. Καλλιθέα    17

Επόμενη αγωνιστική (28η)

Σάββατο (26/3)

ΟΦΗ- Παναιτωλικός

Κυριακή (27/3)

Αναγέννηση Καρδίτσας- Καλλιθέα
Εθνικός Αστέρας- Πανθρακικός
Δόξα Δράμας- Εθνικός
Θρασύβουλος- Ηλιούπολη
Πιερικός- Τρίκαλα
Λεβαδειακός- Αγροτικός Αστέρας

Δευτέρα (28/3)

ΠΑΣ Γιάννινα- Διαγόρας
Βέροια- Ιωνικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου