Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Έφυγε ο Γκούτμαν


Παρελθόν από τον Διαγόρα αποτελεί ο Μαρτσέλο Γκούτμαν ο οποίος αποχαιρέτισε προπονητή και συμπαίκτες καταθέτοντας παράλληλα προσφυγή για τα οφειλόμενα.

Με μείον έναν ποδοσφαιριστή, θα συνεχίζει ο Διαγόρας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, καθώς παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του "σμαραγδένιου" νησιού ο Μαρσέλο Γκούτμαν.

Ο ποδοσφαιριστής, αποχαιρέτισε προπονητή και συμπαίκτες καταθέτοντας παράλληλα προσφυγή κατά του Διαγόρα μη αντέχοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας και αποχώρησε.

Από εκεί και πέρα, με μια προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Διαγόρα για το ματς με την Καλλιθέα με τον Πέτρο Ρουτζιέρη να αντιμετωπίζει και πάλι προβλήματα.

Εκτός από τον Μαρσέλο Γκούτμαν, ο τεχνικός του Διαγόρα δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τιμωρημένο Πανορμίτη Καρπαθάκη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ζόζεφ Αγκιρίμπα αλλά και Γιώργου Σαλαμαστράκη.

Ο πρώτος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει στο γόνατο από το οποίο προέρχονται οι ενοχλήσεις, ενώ ο δεύτερος εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς του.

Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστούν οι Γιώργος Πουλόπουλος και Χοσέ Ρέγιες οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους με Ιωνικό και Τρίκαλα ο πρώτος και με την ομάδα της Νίκαιας ο δεύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου