Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Οριστικά στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΠΑΣ Γιάννινα!


Ο ΟΦΗ έχει… σπίτι και δεν αλλάζει! Γι' αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Τρίτης ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί στο “Γεντί Κουλέ” με τον κόσμο του να είναι αυτός που θα περιφρουρήσει την ομάδα.

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας έβγαλε την… είδηση που περίμεναν οι περισσότεροι φίλαθλοι του ΟΦΗ και δεν είναι άλλη από την έδρα διεξαγωγής του παιχνιδιού με τους Ηπειρώτες. Ουσιαστικά, η απόφαση ελήφθη από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην συνάντηση που είχε ο Νίκος Μαχλάς και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ με τα επιτελεία των συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων.

Ωστόσο η επικύρωση της απόφασης ήρθε στο σημερινό ΔΣ της ομάδας και αφού οι οργανωμένοι εγγυήθηκαν από την πλευρά τους ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην γίνει το παραμικρό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Άλλωστε, είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να βρεθούν… κάποιοι που θα περιμένουν στην “γωνία” τον ΟΦΗ εν όψει των  επικείμενων πλέι – οφ.

Η ανακοίνωση του ΔΣ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ, μετά την ανάγνωση του σκεπτικού της απορριπτικής απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, εκφράζει την αισιοδοξία της για την θετική κατάληξη της υπόθεσης της αδειοδότησης. Αποφασίστηκε, εξάλλου, να ικανοποιηθεί το αίτημα των φιλάθλων μας και το παιχνίδι με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδό μας. Επίσης, για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας και των ποδοσφαιριστών και μετά από προτροπή και παραίνεση των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, αποφασίστηκε να μην ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας για το συγκεκριμένο αγώνα.
Οι κάτοχοι συγκεκριμένων θέσεων θα εξακολουθούν να έχουν δικαίωμα στη θέση που κατέχουν στο γήπεδο, πληρώνοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στους συνδέσμους της ομάδας, στους οργανωμένους οπαδούς και στο φίλαθλο κίνημα του ΟΦΗ, ότι θα περιφρουρηθεί το γήπεδο και τα συμφέροντα της ομάδας μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και η έκβαση θα είναι ομαλή. Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα με τιμές 20 και 30 ευρώ. 
Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη των μελών του και εξακολουθεί να λειτουργεί ενωμένο σα μια γροθιά  και σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τους φιλάθλους της ομάδας μας και  τους τοπικούς φορείς δίνει τον αξιοπρεπή αγώνα του για την προάσπιση των συμφερόντων της ΠΑΕ ΟΦΗ".

Καταθέτει έφεση και αισιοδοξεί ο ΟΦΗ

Την προσεχή Δευτέρα θα κατατεθεί στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ η έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της πρωτόδικης απορριπτικής απόφασης του φακέλου της Κρητικής ομάδας για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Super League.
Την Τρίτη 3/5 το πρωί έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ το σκεπτικό της απόφασης για την απόρριψη του φακέλου σε πρώτο βαθμό, με τους νομικούς να το μελετούν προκειμένου να καλύψουν τα όποια κενά υπάρχουν για να μην υπάρξει πρόβλημα σε δεύτερο βαθμό. Από τη στιγμή που η έφεση του ΟΦΗ θα κατατεθεί την προσεχή Δευτέρα στην αρμόδια επιτροπή αναμένεται να εκδικαστεί το αργότερο μέσα σε μια εβδομάδα. Το ερώτημα είναι αν αυτό θα γίνει πριν ή μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιστρέφει ο Γιακούμπου

Ένα πρόβλημα λιγότερο έχει ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Σαϊμπου Γιακούμπου ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και στην προπόνηση της Τρίτης επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση της Τρίτης απουσίαζε ο Παναγιώτης Ζορμπάς, ο οποίος παρουσιάστηκε στη Θήβα για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, αλλά αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον Πιερικό, όπου θα λείψουν οι τιμωρημένοι Ρούσεφ και Πίτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου