Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αναβολή για Εθνικό και Ιωνικό


Αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη 26 Μαΐου πήρε η υπόθεση για τα πλαστά δελτία του Εθνικού και του Ιωνικού, καθώς το κατηγορητήριο ήταν ελλιπές (απουσίαζε το άρθρο 20 περί πλαστών δελτίων).

Αναβολή για την επόμενη Πέμπτη 26 Μαΐου πήρε η υπόθεση που αφορά τα πλαστά δελτία του Εθνικού και του Ιωνικού. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League συνεδρίασε την Πέμπτη (19/5) το πρωί, ωστόσο έκρινε πως το κατηγορητήριο ήταν ελλιπές, καθώς απουσίαζε το άρθρο 20 περί πλαστών δελτίων.

Έτσι, αποφασίστηκε η αναβολή της υπόθεσης προκειμένου να συνταχθεί το νέο κατηγορητήριο, ενώ η εκδίκαση των υποθέσεων θα γίνει την ημέρα που αποφάσισε η επιτροπή ακόμα και με ελλειπή στοιχεία.

Εάν η εκδίκαση των υποθέσεων για τις δύο ομάδες γινόταν σήμερα, από την στιγμή που έλειπε το άρθρο 20, τότε η ποινή για τις δύο ομάδες θα ήταν η μικρότερη δυνατή, δηλαδή, χρηματικό πρόστιμο. Ωστόσο, η Επιτροπή αποφάσισε την αναβολή ώστε να συνταχθεί το νέο κατηγοριτήριο.

Το παρών στην αίθουσα έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο Σταύρο Καρακασίδη. Την Αναγέννηση Καρδίτσας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Σωτήρης Αντωνίου και ο υπεύθυνος Τύπου, Κώστας Ραχαβέλιας.

Στην υπόθεση έδωσε το παρών και ο πρόεδρος του Ιωνικού Κώστας Χαραλαμπίδης, ενώ η ΠΑΕ της Νίκαιας ζήτησε και την παραπομπή της Αναγέννησης Καρδίτσας, καθώς υπήρχαν υποψίες για πλαστά δελτία. Την ΠΑΕ Εθνικός εκπροσώπησε ο Χάρης Γρηγορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου