Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Το «δεν σε υπολογίζω» του Ντεμόλ σε Σκούφαλη


Μπορεί η χθεσινή να ήταν μέρα γιορτής για τον ΠΑΣ, ωστόσο συνδυάστηκε με την κατάθεση του α' μέρους της μαύρης λίστας από τον Στεφάν Ντεμόλ στη διοίκηση.

Ο Βέλγος τεχνικός συμπεριέλαβε σε αυτήν τον Μανώλη Σκούφαλη, στον οποίο ανακοίνωσε, μάλιστα, ο ίδιος ότι δεν τον υπολογίζει. Οι σχέσεις των δυο τους στη διάρκεια της σεζόν ήταν διαταραγμένες -χθες ο Ελληνας άσος όταν ισοφάρισε σε 2-2 πανηγύρισε στον πάγκο με τον Τάτση, αγνοώντας επιδεικτικά τον Ντεμόλ- και η εξέλιξη αυτή δεν προσμετράται ως έκπληξη, παρά το ότι ο Μανόλο έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος φέτος ξεκινούσε ως επί το πλείστον από τον πάγκο, δεν προτίθεται να αποχωρήσει έτσι απλά, αλλά αντίθετα θα διεκδικήσει τα χρήματα που αναλογούν στη διετούς διάρκειας συνεργασία που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι.

Εκτός του Σκούφαλη δεδομένα θα αποχωρήσουν οι Μπουχάν, Βαγγελής και Φουρτάδο, τα ονόματα των οποίων επίσης συμπεριέλαβε ο Ντεμόλ στη μαύρη λίστα του, που θα έχει και συνέχεια. Επίσης, παρελθόν θα αποτελέσει και ο 25χρονος πορτιέρε Γιώργος Σικαλιάς, ο οποίος (αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο) έχει ζητήσει να αποχωρήσει.

Στον αντίποδα, ο Βέλγος τεχνικός φέρεται να υπολογίζει στους Κηπουρό, Σιαλμά και Μπακαγιόκο, που μένουν ελεύθεροι, πετώντας το μπαλάκι στη διοίκηση να διαπραγματευτεί μαζί τους την ανανέωση της συνεργασίας, ενώ μοιρασμένες (και ενδεχομένως υπέρ του) είναι οι πιθανότητες παραμονής του Κυριάκου.

Πόθος για Γκαλίνοβιτς

Παρά τη δεδομένη συμφωνία με τον νεαρό τερματοφύλακα Μπάμπη Ταμπάση του Διαγόρα και την πιθανή παραμονή του Φώτη Κηπουρού, ο ΠΑΣ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός βασικού πορτιέρε, με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς να αποτελεί τον... διακαή πόθο. Ο τελευταίος μένει ελεύθερος και στα Γιάννενα τον θεωρούν ως μία από τις ιδανικές λύσεις που υπάρχουν στην αγορά.

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης. Οι επικείμενες ανακατατάξεις μάλιστα δεν θα αφορούν μόνο το ποδοσσφαρικό τμήμα αλλά και τη στελέχωση του τεχνικού τιμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, παραμένουν ως έχουν στα πόστα τους ο γυμναστής Θωμάς Γιαννιτόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Νιαρχάκος, ενώ μετατίθενται σε άλλο πόστο οι Παπαγγέλης και Τάτσης. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ντεμόλ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κ17, ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ο νυν γενικός αρχηγός Γιάννης Τάτσης να μετατεθεί στη θέση του προπονητή της Κ21, με τον Ανδρέα Λαυδαριά να αλλάζει κι αυτός πόστο. Σε μια τέτοια περίπτωση το πόστο του γενικού αρχηγού θα αναπληρωθεί από άνθρωπο που θα προέρχεται από την Αθήνα και το ευρύτερο περιβάλλον του προέδρου.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Λάκη Παπαγγέλη, δίπλα στον Ντεμόλ θα βρίσκεται τη νέα χρονιά ο Γιάννης Χριστόπουλος που στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν υπήρξε βοηθός του Σουηδού προπονητή Μίκαελ Στάρε στον Πανιώνιο, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο κ. Χριστόπουλος βρέθηκε χθες στις εξέδρες των "Ζωσιμάδων" και πήρε μια πρώτη γεύση από το νέο του εργασιακό περιβάλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου