Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΟΦΗ: Άκαρπη η επίσκεψη στην ΕΠΟ


Μηδέν εις το πηλίκο! Με τη φράση αυτή μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το αποτέλεσμα της επίσκεψης των παραγόντων του ΟΦΗ στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αμέσως μετά τη συνάντησή τους με τον υπουργό πολιτισμού και τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, η αντιπροσωπεία των παραγόντων του ΟΦΗ κατευθύνθηκε στην ΕΠΟ προκειμένου να πιέσουν για το αίτημα της Κρητικής ομάδας για την ανάκληση της απόφασης και την επανεξέταση του φακέλου. Μάταια όμως.

Ο κ. Πιλάβιος για μια ακόμα ημέρα «κρύβεται» από τους παράγοντες του ΟΦΗ, με τους συνεργάτες του να επαναλαμβάνουν ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Και αν τις προηγούμενες μέρες προορισμός του, όπως έλεγαν οι άνθρωποί του, ήταν το Λονδίνο και ο τελικός του Champions League, τώρα είναι η Ελβετία για θέματα που άπτονται της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Ο μόνος «υπεύθυνος» (ο Θεός να τον κάνει) που παρουσιάστηκε ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Παυσανίας Παπανικολάου, ο οποίος «υπεύθυνος» δήλωσε στους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι είναι αναρμόδιος τόσο να προωθήσει, όσο και να ενημερώσει για την πορεία του αιτήματος του Ομίλου. Την ίδια στιγμή το αντίστοιχο αίτημα των Τρικάλων έχει προωθηθεί κανονικότατα και μάλιστα αναμένεται η απόφαση του.

Ανάλογη ήταν και η αντίδραση για το έτερο αίτημα του Κρητικού συλλόγου που έχει να κάνει με την εξαίρεση του κ. Σμαϊλη. Για τον συγκεκριμένο κύριο, οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν στα χέρια τους άλλα δύο αποδεικτικά έγγραφα που φανερώνουν τη συνεργασία του με άλλες ΠΑΕ, πέραν της Αγίας Παρασκευής (η μία είναι η Κόρινθος). Η πλευρά του κ. Σμαϊλη τονίζει ότι δεν είναι ο ίδιος υπεύθυνος ορκωτός λογιστής, αλλά μια εταιρεία με την οποία ο κ. Σμαϊλης απλά συνεργάζεται, μολονότι υπάρχει δημοσιευμένος ισολογισμός με το δικό του αίτημα και υπογραφή και όχι εταιρείας.

Η επόμενη κίνηση των παραγόντων του ΟΦΗ θα είναι να συναντηθούν με τον κ. Μπιτσαξή, μήπως αυτός καταφέρει να προωθήσει το αίτημα που υπάρχει, αν και περισσότερο η όλη διαδικασία μοιάζει σαν να παραπέμπονται… από τον Άννα στον Καϊάφα.

Το μόνο που κατάφεραν οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι να "μπλοκάρουν" για ακόμα 48 ώρες την επικύρωση της βαθμολογίας και κατ' επέκταση την έναρξη της διαδικασίας των play offs, κάτι που αν γίνει θα αποτελέσει την "ταφόπλακα" της όποιας ελπίδας έχει ο ΟΦΗ για δικαίωση.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΟΦΗ κάνει σαν την κότα που της έχουν κόψει το κεφάλι και αυτή τρέχει απο εδώ και απο εκέί. Λίγο αργά για δάκρυα τώρα!!!!!Επέρχεται η πλήρη διάλυση του ΟΦΗ και των τσάτσων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή