Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Θέλουν την αναστολή του πρωταθλήματος!


Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει για τον ΟΦΗ γι΄αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν να βρεθούν στην πρωτεύουσα με σκοπό να ζητήσουν άμεση ανάκληση της αποφάσεως και την επανεξέταση του φακέλου.

Στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης το παρών έδωσαν όλοι οι τοπικοί φορείς του Ηρακλείου, καθώς και σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ. Εκτός από σχεδόν όλα τα μέλη της ΕΠΣ Ηρακλείου υπό τον πρόεδρο, Νίκο Τζώρτζογλου, παρόντες ήταν όλοι οι βουλευτές Ηρακλείου, Μαρία Σκραφνάκη, Φραγκίσκος Παρασύρης, Μανώλης Κεφαλογιάννης  και  Μανώλης Στρατάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης,  Ευριπίδης  Κουκιαδάκης, καθώς και ο δήμαρχος Ηρακλείου και πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Κουράκης.

Επί δύο ώρες συζητούσαν, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, ήταν αυτός που «φωτογράφισε» την κατάσταση λέγοντας: «Αν μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας δεν χρεωθεί η αίτηση ανάκλησης και επανεξέτασης του φακέλου του ΟΦΗ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, είτε στον πρόεδρο της επιτροπής κ. Γυφτάκη, είτε στον αναπληρωτή πρόεδρο, τότε την Τρίτη το μεσημέρι, συνεδριάζει η Ενωση Β-Γ Εθνικής επικυρώνει τη βαθμολογία, κάνει την κλήρωση των play off και τελειώνουν όλα».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της ΠΑΕ, κ. Μιχαλόπουλος πρόσθεσε: «Κάνω πρόταση να πάμε στο Μαξίμου και να ζητήσουμε να ανασταλεί το πρωτάθλημα μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι βρώμικες υποθέσεις κατά του ΟΦΗ του Ηρακλή και των Τρικάλων».

Όλοι οι αρμόδιοι φορείς του Ηρακλείου μαζί με τη διοίκηση του ΟΦΗ θα επισκεφθούν σήμερα το γραφείο του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του, ενώ έχουν ζητήσει να είναι παρόντες οι Γιώργος Νικητιάδης καιΠαναγιώτης Μπιτσαξής. Στόχος είναι να πείσουν τον υπουργό ότι ο φάκελος της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι σωστός και πλήρης, προκειμένου εκείνος να πιέσει τον Σοφοκλή Πιλάβιο να τον αναθέσει στην Επιτροπή Εφέσεων.

Στους δρόμους μέχρι να πάρει αδειοδότηση!

Νέα πορεία διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι φίλοι του ΟΦΗ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εκ νέου για τη μη αδειοδότηση της ομάδας τους από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Μετά από την… ανακωχή του Σαββατοκύριακου, στο νησί ξεκινούν νέες πορείες, αρχής γενομένης από σήμερα που έχει προγραμματιστεί μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας από τους φίλους της ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει στις 19:00 από το κέντρο στο Ηρακλείου. Αυτή θα είναι -όπως όλα δείχνουν- η μεγαλύτερη πορεία των οπαδών του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας έτσι να πιέσουν για να πάρει την άδεια ο κρητικός σύλλογος.

Οι φίλοι της ομάδας έχουν ξεσηκωθεί έχοντας στο πλευρό τους και την ΕΠΣ Ηρακλείου, η οποία τάχθηκε υπέρ της προσπάθειάς τους ώστε να συμμετάσχει ο ΟΦΗ στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την άνοδό του στην Σούπερ Λιγκ.

Το σύνθημα της συγκέντρωσης είναι «πρέπει όλοι να πάρουν το μήνυμα ότι δεν μπορούν να παίζουν με τον ΟΦΗ».

Από κει πέρα, σήμερα αναμένεται και η απάντηση της ΕΠΟ για το αν θα επανεξεταστεί ο φάκελος της ομάδας.

Κουράκης: «Θα καεί το Ηράκλειο»

Αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης των φορέων του Ηρακλείου για τον ΟΦΗ, οι βουλευτές άρχισαν τα τηλεφωνήματα για να κλειστεί το ραντεβού με τον Παύλο Γερουλάνο.

Ο πρώτος κύκλος προσπαθειών δεν έφερε αποτελέσματα. Όμως ο δήμαρχος Ηρακλείου κατάφερε να επικοινωνήσει με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη. Μάλιστα, ο Γιάννης Κουράκης του είπε χαρακτηριστικά: «Γιώργο κάνε κάτι να κλειστεί άμεσα το ραντεβού, γιατί θα καεί το Ηράκλειο…».

Λίγα λεπτά αργότερα ο Νικητιάδης επικοινώνησε με τη βουλευτή Μαρία Σκραφνάκη, την οποία ενημέρωσε πως άμεσα θα επικοινωνήσει με κάποιον από τους βουλευτές Ηρακλείου ο υπουργός Παύλος Γερουλάνος ή ο Παναγιώτης Μπιτσαξής, προκειμένου να κλειστεί το ραντεβού.

Άδεια με… υποσχετική!

Σε μια… αποκάλυψη βόμβα προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου,Νίκος Τζώρτζογλου, στη διάρκεια της σύσκεψης για το μέλλον του ΟΦΗ.

Κάποια στιγμή ο Τζώρτζογλου πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στους βουλευτές Ηρακλείου και τους υπόλοιπους φορείς του νομού και επισήμανε: «Να ξέρετε ότι μεγάλη ΠΑΕ, πήρε άδεια λέγοντας για το κεφάλαιό της τα εξής: «Προηγούμενος πρόεδρος έχει 17 εκατ. ευρώ, τα οποία μας είπε ότι θα μας τα επιστρέψει». Να το έχετε υπόψη σας». Στη συνέχεια τόνισε πως φυσικά και γνωρίζει για ποια ομάδα πρόκειται, ωστόσο δεν θέλησε να το αποκαλύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου