Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Χριστοβασίλης: "Ελάτε να γιορτάσουμε"


Κάλεσμα προς τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα να δώσει το παρών στην φιέστα με τον Άρη την Τετάρτη (18/5), ώστε να γιορτάσουν την άνοδο στην Superleague, κάνει μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση του συλλόγου.

Στην ανακοίνωση, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Χριστοβασίλης, καλεί τον κόσμο να πανηγυρίσουν μαζί την άνοδο δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αναγνώριση προς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την επιτυχία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

"Πέρυσι, και μετά από μια χρονιά που μας πλήγωσε πολύ, είχα υποσχεθεί στον κόσμο μας, ότι θα έκανα το παν για να επιστρέψει η ομάδα στην Superleague. Όπως έγινε από την αρχή αντιληπτό και παρόλη την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, δεν σκεφτήκαμε τα χρήματα, προκειμένου να αποκτήσει η ομάδα υλικό, που θα της έδινε την ποιοτική διαφορά από τις άλλες ομάδες. Αυτό αναγνωρίστηκε από όλους.

Τιμωρίες, αλλά και μεγάλες απώλειες εσόδων από τα εισιτήρια, μιας και ο κόσμος που περιμέναμε δεν ήταν ο αναμενόμενος, δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Αντέξαμε.

Μετά από μια πολύ κοπιαστική χρονιά και μετά από σειρά σκληρών αγώνων, πετύχαμε το στόχο μας. Οι ποδοσφαιριστές μας, έδειξαν τη σταθερότητα, τη δύναμη και τον επαγγελματισμό που ήταν απαραίτητος, ώστε να είμαστε αυτοί που από την επόμενη χρονιά θα είμαστε στη μεγάλη κατηγορία.

Την Τετάρτη, είναι η ώρα να τιμήσουμε αυτά τα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές μας, για τον κόπο που έκαναν ολόκληρη τη χρονιά και την επίτευξη του στόχου. Η απώλεια του πρωταθλήματος μας ενόχλησε μεν όλους, αλλά σημασία έχει ότι η ομάδα μας έκανε ρεκόρ συγκέντρωσης πόντων και έκανε πορεία πρωταθλητισμού, η οποία μας αναγνωρίστηκε παντού.

Το πρωτάθλημα δεν είναι ένα παιχνίδι. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και συμπεριλαμβάνει πολλές μάχες, που όλες έχουν την ίδια βαθμολογική συγκομιδή. Φυσικά και θέλαμε άλλο αποτέλεσμα στην Κρήτη, αλλά πάντα δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλουμε.

Την Τετάρτη, στο παιχνίδι με τον Άρη, σας καλώ όλους σας να γιορτάσουμε την επιτυχία μας.  Καλώ τον κόσμο των Ιωαννίνων, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, για το ότι την επόμενη χρονιά, θα είμαστε εκεί που αξίζουμε.

Καλώ τον κόσμο της Ηπείρου, να στείλει το μήνυμα του για να δείξει, ότι ήρθαμε και θα παραμείνουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου