Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ανανέωσαν Κυριάκος και Κηπουρός


Κάτοικοι Ιωαννίνων θα παραμείνουν οι Τάσος Κυριάκος και Φώτης Κηπουρός, καθώς ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα για ένα ακόμη χρόνο. Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο τεχνικό τιμ.

Με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Φώτης Κηπουρός και Τάσος Κυριάκος. Οι δύο παίκτες συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους με την ομάδα της Ηπείρου, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα.

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι οι Φώτης Κηπουρός και Τάσος Κυριάκος, συμφώνησαν να φορούν την φανέλα του "Άγιαξ" της Ηπείρου για ακόμη ένα χρόνο (Ιούνιος 2012). Οι δύο ποδοσφαιριστές τα βρήκαν σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Χριστοβασίλη και αναμένεται μάλιστα τις επόμενες ημέρες να υπογράψουν και τα νέα τους συμβόλαια", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκαν οι αλλαγές στο τεχνικό τιμ του συλλόγου και αφορούν τρεις νέες προσθήκες, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα την θέση του Βασίλη Παπαγγέλη ο οποίος ήταν βοηθός προπονητή του Στεφάν Ντεμόλ την σεζόν που μας πέρασε, παίρνει ο Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος πέρυσι δούλεψε στον Πανιώνιο, ενώ ο Χρήστος Τσελιόπουλος αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Γιώργου Χριστοβασίλη και θα αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο κ. Τσελιόπουλος ήταν παλιά τερματοφύλακας της Νάουσας, ενώ πέρυσι δούλεψε στην Κέρκυρα και στη συνέχεια μετακόμισε στην Καβάλα.

Την θέση του Team Manager την οποία κατείχε μέχρι πρότινος ο Γιάννης Τάτσης παίρνει ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης, ενώ Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος χρίζεται ο Δημήτρης Νιαρχάκος. Στη θέση του ως προπονητής φυσικής κατάστασης θα παραμείνει ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος.

Το ιατρικό τιμ αυτό παραμένει αναλλοίωτο αφού άπαντες θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και την νέα χρονιά. O Σπύρος Σιαράβας θα έχει την εποπτεία του ιατρικού επιτελείου, ο Αναστάσιος Γεωργούλης θα είναι υπεύθυνος για τις εγχειρήσεις, ως καθηγητής Ορθοπεδικής, ο Κώστας Πάτρας θα έχει και φέτος την ευθύνη για την εκτέλεση και αξιολόγηση όλων των εργομετρικών δοκιμασιών και την ανάλυση των βιοχημικών-αιματολογικών εξετάσεων, ενώ ο Φίλιππος Σκόρδος είναι ο αποκαταστάτης-φυσιοθεραπευτής, έχοντας για βοηθό του τον Χρήστο Μάρη.

Δοκιμές παικτών

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν δοκιμές νεαρών παικτών που αφορούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καλεί σε τεστ επιλογής ποδοσφαιριστές που θα αφορούν τα αγωνιστικά Τμήματα Υποδομής, Κ20 και Κ17, που θα αγωνιστούν του χρόνου στα πρωταθλήματα της Super League.

Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται στις 8-9 και 10 Ιουνίου στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων. Η προθεσμία για την δήλωση συμμετοχής θα γίνεται μέχρι τις 7 Ιουνίου. Η συμμετοχή αφορά τους γεννηθέντες 1992-93-94-95-96".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου