Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Οργανωτική ανασυγκρότηση στον ΠΑΣ


Αρκετές αλλαγές θα επέλθουν το επόμενο διάστημα στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ορισμένες από τις προτάσεις που έγιναν από πλευράς διοίκησης ή προπονητή μπορεί να κλείνουν σε κάποιες θέσεις τις «τρύπες», αλλά τις ανοίγουν αλλού. Οι κυριότερες αλλαγές έχουν να κάνουν στις θέσεις των Τάτση και Παπαγγέλη (;) και φυσικά στα πρόσωπα που θα διαδεχθούν τους Χήτο και Καχριμάνη στη διοίκηση.

Για τους τελευταίους δεν έχει ακουστεί κάτι για τους αντικαταστάτες τους και ίσως ο κ. Χριστοβασίλης να ελπίζει ότι θα τους μεταπείσει, αφού παρά τις απειλές παραίτησης από τα προηγούμενα χρόνια, ελάχιστοι ίσως να πίστευαν ότι τα δύο σημαντικά στελέχη θα έλεγαν πράγματι το «αντίο». Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά των δύο στελεχών, αφενός γιατί ο κ. Χήτος ήταν από τους βασικούς χορηγούς επί 6 χρόνια, αφετέρου ο κ. Καχριμάνης επωμίστηκε το όποιο πολιτικό κόστος και συνεχίζει να το επωμίζεται όσο δεν πληρώνεται και το τελευταίο ευρώ για την προ διετίας ανακατασκευή των «Ζωσιμάδων», κι αν δεν ήταν εκείνος είναι σαφές ότι ακόμα δεν θα είχαν ολοκληρωθεί τα έργα στο Στάδιο!

Όσον αφορά τον Τάτση, η ανάληψη καθηκόντων στην ομάδα Κ-20 πρέπει να θεωρείται δεδομένη, οπότε ανοίγει η θέση του γενικού αρχηγού για να την αναλάβει κάποιο νέο πρόσωπο, το οποίο θα μπορεί να αποτελεί τον κρίκο μεταξύ διοίκησης-προπονητή και παικτών. Για τη θέση αυτή ακούστηκε ακόμα και το όνομα του Παναγιώτη Χριστοβασίλη, του μικρότερου γιου του προέδρου, ωστόσο μάλλον υπάρχει «ασυμβίβαστο» για μια τέτοια θέση.

Για τον Λάκη Παπαγγέλη δεν υπάρχει ακόμα κάτι σίγουρο, αλλά μέσα στην εβδομάδα θα δώσει τις οριστικές του απαντήσεις. Η διοίκηση σκοπεύει να τον πιέσει να αποδεχτεί τη θέση του προπονητή στην ομάδα Κ-17, αφού δεν επιθυμεί να πληρώνει δύο βοηθούς για τον Ντεμόλ. Ούτε ο κ. Γιάννης Χριστόπουλος, όμως, έχει δώσει οριστική απάντηση για να αναλάβει βοηθός του Ντεμόλ.

Κενό θα δημιουργήσει και η αποχώρηση του κ. Φίλου από τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Ο κ. Φίλος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, ενώ σε μία δήλωση που μας παραχώρησε τόνισε το εξής: «Δεν υπήρξαν ακραίες συμπεριφορές ή παρέμβαση από συγγενικό πρόσωπο, όπως γράφτηκε. Δεν είναι του χαρακτήρα μου ή του χαρακτήρα του κ. Χριστοβασίλη να υπάρχουν εντάσεις».

Για τη θέση του κ. Φίλου φημολογήθηκε το όνομα του γιου του κ. Καλογιάννη, που είναι πρόεδρος στην Ένωση Football League και Football League 2.  

Τέλος, κενό δημιουργείται και στη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων, αφού ο κ. Νιαρχάκος λόγω προβλήματος στη μέση πρέπει να αποχωρήσει, αλλά ενδεχομένως να αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο. Ο κ. Ντεμόλ πρότεινε την επιστροφή Μαλλιαρίτση σ' αυτήν τη θέση, αλλά η διοίκηση προκρίνει άλλες λύσεις. 
 
Σε ανοιχτή γραμμή Χριστοβασίλης-Ντεμόλ-Αγγελής

Ο κ. Χριστοβασίλης βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη με τον κ. Βήτα για να προωθήσει μεγάλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ωστόσο υπήρχε ανοιχτή γραμμή με το Βέλγιο όπου βρίσκεται ο Ντεμόλ και με το Βερολίνο όπου βρισκόταν ο κ. Αγγελής, ο οποίος παρακολούθησε τον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας. Από σήμερα, πάντως, αναμένεται να υπάρξει μεγαλύτερη ενεργοποίηση, ενώ σε 10 μέρες περίπου αναμένεται να επιστρέψει στην πόλη μας και ο κ. Ντεμόλ για να παρακολουθεί από κοντά τις οργανωτικές αλλαγές και την εξέλιξη κάποιων μεταγραφικών διαπραγματεύσεων.
Όσον αφορά τα ταξίδια στη Λατινική Αμερική, ο κ. Αγγελής δεν φαίνεται ότι θα πραγματοποιήσει άμεσα το ταξίδι στην Αργεντινή, ενώ είναι άγνωστο πότε θα πάει ο Βέλγος προπονητής στο Σάο Πάολο.
 
Διευκρινίσεις από Ντεμόλ και Κώτσιο

Αίσθηση είχε προκαλέσει η τοποθέτηση του κ. Ντεμόλ την περασμένη Παρασκευή ότι δεν είχε ενημερωθεί πριν το ματς με τον ΟΦΗ ότι ο Κώτσιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μαχλά, ο οποίος του ζήτησε να μην παίξει στην Κρήτη για να μη... «στενοχωρηθεί». Ο Βέλγος τόνισε ότι τη συνομιλία την έμαθε μετά το ματς. Ωστόσο υπήρξε μία διευκρίνιση που μας δόθηκε από τον κ. Ντεμόλ λίγο αργότερα, την οποία επιβεβαιώνει και ο Κώτσιος, ότι ναι μεν ενημερώθηκε, εν τούτοις ο Ντεμόλ δεν αντιλήφθηκε από τη μετάφραση που του έγινε ποιο ήταν το πρόσωπο που έλεγε στον Κώτσιο να μην παίξει και θεώρησε ότι επρόκειτο για περίπτωση που δεν έπρεπε να δοθεί κάποια βαρύτητα. Άλλωστε και ο Κώτσιος δεν έδειξε φοβισμένος.

Super-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου